Bende üye oldum aktivasyon bekliyorum bakalım sistem nasıl çalışıyor...
Sistemi denemek için üye oldum. Aktivasyon bekleniyor. Teşekkürler.
hocam teşekkür ederim. Teknik olarak bilgi vermen mümkün müdür? Sürekli belirlenmiş bir saniye - dakika kadar kalıp giden ziyaretçiler dikkat çekmez mi? Tabiki düşünmüşsünüzdür bunu. Bu arada üye oldum eklersen çok sevinirim tşk'ler.
Küçük bir sıkıntı var sanırım email yazıyorum şifremi yazıyorum girişe tıklıyorum ama giriş yapmıyor olduğu gibi duruyor
@Prison; kayıt olundu onay bekleniyor
@Prison üye oldum onaylarsaniz sevinirim
Onay bekleniyor teşekkürler.
üye oldum denemek isterim
günde 6k çekebilen varsa bende üye olacağım
Üye oldum aktivasyon bekleniyor.
ya zararlı olursa... tam olarak nasıl çalışıyor?
üye oldum aktivasyon bekliyorum
üye olundu onay bekleniyor.
Giriş Yapılmıyor Mailde gelemdi Hocam
Üye oldum onay bekleniyor.
Üye oldum hocam. Onayı bekliyorum
Üye oldum onay bekleniyor
Üye olundu, onay bekleniyor.
Onay bekleniyor. Denemek isterim.
üye oldum onay bekleniyor
üye oldum aktivasyon bekleniyor
üyelik onay aşamasındadır.
denemek için üye oldum, onay bekliyorum
Hocam "şifre hatırlatma" çalışmıyor sanırım.
Üye olundu, onay bekleniyor.
Üye oldum onay bekliyorum. Teşkler
Üye oldum, onay bekliyor.
üye olundu onay bekleniyor.
Üye oldum onay bekleniyor.
Sistemi kullanan varsa gözlemlemelerini açıklayabilir mi? Yararlı mı? Sitemize bir zararı olur mu?
Etiket ile bildirirseniz memnun olurum. Ayrıca üye oldum, onay bekliyorum
Siteye uye oldum, dilerim bu calısmanız sitelerimizi banlatmaz...
Üye oldum hocam.Onay bekliyorum
beyler sizi üzmek gibi olmasın ama bu sistemin banlama riski %99 ki eski sitem bu şekilde adsense dan banlandı,dikkatli olun
üyeliğimi aktifleştirirseniz denemek isterim.
Kayıt oldum kardeşim. Onaylada hitlenelim biraz
Üye olundu. Onay bekliyor. Başarılar, iyi çalışmalar.
Üye olundu teşekkür ederim
r10 kullanıcı adımla uye oldum
Son 2 gündür üyeliği onaylanan var mı? Halen bekliyorum ama benimki onaylanmadı...
pm atıldı onay bekliyorum
@Prison; kayıt olundu onay bekleniyor
mehmet nihan ismiyle üye oldum
cem sacan ismi ile üye olundu, onaylarsanız sevinirim.
Üye olunmuştur. Onaylarsanız sevinirim.
Bende üye oldum site kayıt ettim.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aktivasyon bekliyorum. bilginiz olsun
Google Optimizasyon Bölümü Reklam yeri değildir. Konuyu keşke başka yere açsaydınız Hocam.
Sitemi de ekledim onun onaylanmasını bekliyorum bir süre inceleyip bakıcam şu ana kadar kimse buraya bir şey yazmamış...
Bu arada site doğrulama sanırım düzgün çalışmıyor çünkü meta etiketini siteme koymuş olmama rağmen bulunamadı diyor...
Ayrıca genel olarak bir teknik bilgi verebilir misiniz yazılım ile alakalı? Hitler nereden geliyor vs... Normalde böyle sistemler karşılıklı trafik değişimi ve puanlama ile çalışır ama sizin sitenizde sanırım böyle bir şey yok ileride kullanmaya devam etmek için paket mi almamız gerekecek?
Burdan niye soramıyoruz? hitler nerden geliyor bilgilendirirseniz iyi olur sonuçta burdan kayıt oluyolar sitenize bilgi vermeniz gerekiyor.
Üzerinize alınmayın ama bu sistemlere güvenmiyorum iki kere düşünün arkadaşlar.
kayıt olunmuştur onay bekleniyor.
Kesinlikle bu kişiye itibar etmeyin. 100 lira para yolladım sözde üyelik açıcaktı ne üyelik var ne geri gelen para. Bugün en geç 22.00'a kadar hesabıma geri ödeme yapıcaktı ama gelen hiçbir para yok verdiği telefon numarası kapalı. %100 dolandırıcıdır yarın hakkında savcılığa hemen suç duyurusunda bulunuyorum parayı yatırdığım hesaba dair. Bakalım kim daha akıllı.
kişi dolandırıcıdır dikkat ediniz hesaplarınıza erişmek için sizleri üye yapıp şifrelerinizi elde etmeye çalışıyor kesinlikle üzerinde durulmalı ve dikkat edilmelidir kimse üye olmasın kişi geçen ay hesabımı ele geçirip kendisine davetiye göndermiştir. Kesinlikle üye olmayınız olsanız bile kullandığınız şifreleri kullanmayın.