Ayni olayda ben iphone 6 plus 64 gb e karar verdim suan bundan yaziyorum ve bir harika.
Apple marka cihaz kullanmış mıydınız hocam daha önce?
Benim kullandığım telefon iphone 6 plus 128 GB samsungdan bıkınca gidip almıştım stabilitesi hariç aslında bir işe yaramadığını anlayıp geçen ay sattım note 4 geçtim Android root yapınca dünyalar benim oldu istediğimi yapıyorum valla

hocam sen bilirsin ama iphone bir süre sonra sıkıyor.
Duygularıma tercüman oldunuz hocam teşekkür ederim yorumlarınız için
Iphone kullanıcıları Android e ilk geciste biraz zorlaniyor fakat alisinca rahat ediyor. Note4 kullanicisiyim ve gerek sarj gerek kullanim kolayligi gerek spen kesinlikle tavsiye ederim. Edge tabiki daha hos gorunumu. Simdiden hayirli olsun
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için.
ben 13 yıllık gsm teknik servisi işi yapıyorum benim önerim işinize göre telefon almanızdan yana masa başı çalışıyor hayatınızda cok akiyon yok ise iphone 6 alabilirsiniz şarj cabuk biter amsada takarsınız ekranı hassastır hemen kırılabilir aksiyon olamaması lazım . note 4 hem dayanıklılık hemde şarj konusunda bir adım öndedir. Kaldıki şunu söylemek lazım iphone 6 samsung s6 ile rakiptir yani note 4 sektör olarak bir alt kademe olsada iphone 6 dan daha kullanışlı görüşündeyim
Teşekkürler hocam yorumunuz için, note 4 daha ağır basmaya başladı