Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bugün bir müşterim bir şey istedi bende istedi diye yaptım ama içime kurt düştü sanki sonucu sitesine zarar verecekmiş gibi geldi o yüzden emin olamadım size sorayım dedim...
Müşterinin 1. ve 2. el müzik ekipmanları vs. satan bir sitesi var e-ticaret olarak değilde kişilerin ve firmaların kendi ilanlarını ekledikleri bir site olarak düşünün ve bu sitenin günlük ortalama 2k ziyaretçisi var. Şimdi bu müşterinin birde aynı sunucuda satilik(xxxxxx).com gibi 5 tane direk anahtar kelime olan domaini var, müşteri benden 2k ziyaretçisi olan ana sitenin ilgili kategorisindeki ilanların alt domainlerin ana sayfası olarak çıkmasını istedi ancak sayfadaki tüm linkler direk ana sitedeki ilgili linke gidecek yani örneğin alt siteyi ziyaret eden bir kullanıcı orada herhangi bir ilana tıklarsa bu ilan ana sitenin domaininde açılacak, alt sitede 2. sayfayı göster vs derse bu da ana sitede açılacak yani sayfadaki tüm linkler ana sitede açılmış olacak ve alt sitenin ana sayfa dışında bir sayfası olmamış olacak...
Bu durum zararlı değil mi? Veya zararlı değilse de faydası olacak bir yöntem mi?