İşin ehli gerçekten uzman, herşey dahil teslim edebilecek gerekirse ankarada ikamet eden yanına gidebileceğim kişiler bütçe sınırsız isteğimiz karşılansın fiyat ve teslimat tarihini pm atarsanız sevinirim
Edit Aradığım:
Sanal lig istiyorum maçları kendim ekleyeceğim şimdilik 3 tane kategori olacak ve site özgün olacak tonlarca birşey istemiyorum ama maçları canlı izlenecek butonlar vesaire olacak sanal lig diye eksik birşey olmayacak
ilk kategori Paintball, İlerde gerekirse ben kendim panelden kategori ekleyebileceğim iş arkadaşlarımız arasında kurduğumuz takımlar için oynanan oyunlar sonucu belirleyecek ve maçı sitemiz üzerinden canlı olarak yayınlayacaz sonucu gerek kendimiz girecez gerek bot ile api-url den otomatik yapacak
Kısacası tek istediğim iddaa fonksiyonları ayrıca futboldaki gibi milyon tane oranda olmayacak , kupon yap para çekme kredi kartı ödemesi vesaire
nesine.com kafamdaki anasayfa örneğine yakın biraz daha basitleştirmek yeterli olur sonuçda 3 kategoriiş tamamen legal bütün izinleri alınacak soracak olanlara duyrulur, merak ettiklerinizi konu altında sorarsanız sevinirim, php önceliğim