Site hakkında herşeyi öğrenmek için hepsini okuyun;

Herkese merhaba arkadaşlar. 4 aylık bir emek sonucu sitemizi güzel bir yere getirdik. Adsenseden günlük 20 ila 35 TL arası kazanıyor. Hafta sonları genelde daha çok getiriyor kazanç. Apk oyunlar üzerine nadir olarak adsense alabilen sitelerden birisidir. Çünkü hiç ücretli oyun mevcut değildir, 3 aydır tıkır tıkır ödeme alınmaktadır. Google politikalarıyla uyumlu olarak herşey ayarlanmıştır. Hiç bir problemi veya sorunu bulunmamaktadır. Sadece bu ara işlerim yoğun ve ilgilenemiyorum. Bu yüzden satmak istiyorum. Yaklaşan yaz tatili ile hitin ve gelirin ciddi şekilde artacağını biliyorum. Bunu bu sektörde ki herkes bilir.

Şimdi siteyi alan bir nevi yatırımda yapmış olacaktır. 3-4 Haziranda hosting firmasıyla ilgili sorun yaşadık, gelir ve hit o günlerde bu yüzden düşüktür. Ortalama hiti 3k dır sitenin. Gerçi gerekli tüm SS'leri koyacağım. Sorundan sonra kendi sunucumuza taşıdık, şu anda problem yoktur ve gerekli düzenlemeleride tamamlamak üzereyiz.

Sitemiz önce ki aylara oranla hem gelir olarak hemde hit olarak 2 katına çıkmış durumdadır. Satılmadığı taktirde yine kazanmaya devam edeceğim fakat içerik yükleme vaktim olmadığından daha az kazanacağım tabi.

Ek bir rica : Lütfen gerçekten alacak durumu olanlar PM isterse bu yoğunlukta zaman kaybetmemiş olurum. Satış sonrası alan arkadaşa teknik anlamda yardımcı olunacak, takip etmesi gereken siteleri vs. söyleyerek hitini arttırmasında yardımcı olacağım.

Site Adresi : PM Verilecek
Geliri : Aylık 500-600 TL
İstenilen Fiyat : 3500 TL - Pazarlıksız Fiyatıdır

İletişim - Skype : ender.akbudak

mail : enderakbdk@gmail.com

Bunlarda karışık SS ler: ( 5 TL gelir olan gün söylediğim gibi CPU kullanımını aşıldığı bir gündü ve 14 saat kapalı kaldı. 15-18 nisan arası 360adshot için deneme yaptık kazancı beğenmeyice adsenseye geri döndük.)

15 - 18 Nisan arası adsense alternatif birşeyler aradık fakat gelir tatmin edici olmadı bizde tekrar adsense döndük.

Ayın 4'ü CPU AŞIMI

27-28 Mayıs Adsense hesabını değiştirdik, Kendi hesabımı alınca arkadaşın hesabın reklamları kaldırdım.