Doğru kişiye ulaştığıma eminim evet, telefon numarası da kişisel hesabını doğruluyor. İfademi savcılıkta belirttim, ayrıca Sanık olarak yazan ben değil kâtib arkadaştır. Ve herhangi anormal bir durum olsa sayın savcı tek tek yazıları inceledi de imzaladı, anormal bir durum olduğunda belirtebilirdi.
Şimdi ise ftp ve veritabanımı silmiş, log kayıtları da yok diyor sunucu kaynağı. Bunun üzerine bu çocuğa hak vermeye çalışan insanlar olduğu zaman daha çok zoruma gidiyor, HIRSIZA destek veren benim gözümde HIRSIZ'dır. Emek hırsızı bu kişiliksiz velet, öyle atarlanmaları, ukala ukala konuşmalarını ben mahkemede soracağım. Başka bir firmaya taşıyacağım diye hafta sonu yedek alıp işlemi gerçekleştirecektim, fakat böyle bir olay gerçekleşti.
Ben bu olayın peşini 5 yıl - 10 yıl geçsede bırakmayacağım. Benim emeğim çalındı, o kadar uğraşıyoruz birşeyler katıyoruz hepimiz ama aradan veledin birisi geliyor karıştırıyor ortalığı. Tazminat davası dâhi açmayı düşünüyorum, detayları araştırdıktan sonra.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
Hocam yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın kimseye destek verdiğim falan yok sadece emin misiniz dedim çünkü masum bir insanın başının yanmasını istemedim . Umarım emeğinizin karşılığımı alırsınız