Ritmik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklınızdaki proje hangi sektöre yönelik?
Hangi yazılım dilinde uzman arıyorsunuz?
Neden sizinle ortaklık kurmak isteyelim? Ortaklık karşılığında vaatleriniz neler?

Sorunlardan dem vurmaktan asıl önemli noktaları açıklamayı unutuyorsunuz.
Dijital ürün satışlarına ödeme çözümü sağlayan bir proje. Genel olarak projeyi anlayabilmeniz için "payment service provider" olarak araştırabilirsiniz.

Yazılım dili olarak herhangi bir dil belirtmemin sebebi, yani genel olarak kod yazma mantığını bilen kişiyi kastetmiştim.

Dediğim gibi maddi bir beklentim yok. Şirkette çalışacak diğer personel ve proje bitimine kadar oluşacak masrafları ben karşılayacağım, yani bir nevi yatırımcı gibi ama proje içerisinde olacağım için ortak dedim. Bu yüzden bir şey vaat etmiyorum. Ben nasıl bunu riske atıyorsam karşımda ki kişininde bir şeyleri riske atması gerekiyor, buda bu durumda emeği oluyor.
(Her şey resmi olacak, gayri resmi veya konuşmada kalan bir şey olmayacak. Ornek: iki tarafı da koruyacak bir sözleşme.)

Ve ben şundan eminim ki proje istediğimiz gibi tamamlandığı takdirde ilk 3 ayda kazançları çok ciddi rakamlar olacak. Sonuçta kafamda ki proje sadece Türkiye için olmayacak farklı farklı ülkelerden müşteri sağlayacak bir proje.
Ama ilk hedef tabii ki Türkiye olacak.