facebookhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende senelerdir bu dusunceyle hareket ediyordum 21 yasina kadar inanir misiniz en uzun iliskim 1-2 ay oldu sevgili gelip gecici arkadaslar dostlar onemli olan diyordum bu kizdan onceki 2 kiz arkadasimda onemsiz nedenlerden dolayi uzun surmedi onlardan sonra babami kaybettim 3 gunluk ani bi olayda ne olup bittigini anlamadan en iyi arkadasim ornek aldigim insan hayatimdan bir anda cikiverdi zor bi zaman gecirdim ardindan bu kiz karsima cikti hergun goruyordum serviste tanisma ve cikma sureci benim onceki iliskilerime gore cok uzun surdu cunku korkarak yaklasiyordum hemde iliski dusunecek halde degildim ardindan iyice sarildim ona evden uzaklasmaya calistigimda yaninda buldum kendimi hic bi kotu aliskanligi yoktu bana hic bir sekilde zarar vermiyordu yaptigi kiskancliklar bile bi sure sonra aliskanlik bana verdigi degeri gosteriyordu her sekilde onemsedigini belli ediyordu bu zaman icerisinde yine birlikte yasadigimiz ananemde rahatsizlandi onun uzuntusunu yasarkende yanimda oldu surekli bana bu zamanim boyunca hic bi kizin gostermedigi yakinligi gosterince bende dusuncelerimi bi kenara atip 4 kolla sarildim ve sonunda bu oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk
tamam işte, zamana bırak yoksa dipsiz kuyudan çıkamazsın. Bence bu kız seni sevmiyor gerçekten sevse oflasan puflasan, nefret ediyorum desen yinede peşini bırakmazdı, aynı senin ona yaptığın gibi. Önce bunu kabullen, sonra emin ol her şey daha kolay olur. Beni sevdiği için şöyle yaptı böyle yaptı diye düşünmekten de vazgeç, seni sevmediği için onları yaptı.