Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin düşündüğün kadar özel ve karakterli biri olsaydı, işlerin sarpa sarmasına izin vermez, saçma sapan şekilde seni kıskandırmaya çalışmaz, seni sevsin ya da sevmesin her şeyi zamana bırakırdı. Önce kendine değer ver yoksa kimse sana değer vermez. İşine gücüne bak, boş ver kızı da. Çok sevdiğim birinin bir bana sürekli söyleyip aklıma kazıdığı bir söz vardır ''Olmuyorsa olmuyordur'' zorlamaya gerek yok. Kim sana ne kadar değer veriyorsa sende ona o kadar değer ver. Yoksa insan yerine bile koymazlar. Hayatında senden başka her şey ve herkes geçici, bağlanma kimseye.

Hocam bende senelerdir bu dusunceyle hareket ediyordum 21 yasina kadar inanir misiniz en uzun iliskim 1-2 ay oldu sevgili gelip gecici arkadaslar dostlar onemli olan diyordum bu kizdan onceki 2 kiz arkadasimda onemsiz nedenlerden dolayi uzun surmedi onlardan sonra babami kaybettim 3 gunluk ani bi olayda ne olup bittigini anlamadan en iyi arkadasim ornek aldigim insan hayatimdan bir anda cikiverdi zor bi zaman gecirdim ardindan bu kiz karsima cikti hergun goruyordum serviste tanisma ve cikma sureci benim onceki iliskilerime gore cok uzun surdu cunku korkarak yaklasiyordum hemde iliski dusunecek halde degildim ardindan iyice sarildim ona evden uzaklasmaya calistigimda yaninda buldum kendimi hic bi kotu aliskanligi yoktu bana hic bir sekilde zarar vermiyordu yaptigi kiskancliklar bile bi sure sonra aliskanlik bana verdigi degeri gosteriyordu her sekilde onemsedigini belli ediyordu bu zaman icerisinde yine birlikte yasadigimiz ananemde rahatsizlandi onun uzuntusunu yasarkende yanimda oldu surekli bana bu zamanim boyunca hic bi kizin gostermedigi yakinligi gosterince bende dusuncelerimi bi kenara atip 4 kolla sarildim ve sonunda bu oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk