professionalist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka gibi 101 TL tutarındaki 38 Dolara 60 TL verebilirim dedi
İnsan olsan anlarsın bir yanlışlık olduğunu değil mi ? Bunu Pm ile izah ettim ancak anlayana. Yaptığım hatayı da söyleyeyimde bari insanlarda bilsin. Yıllardır ben bu forumdayım kimsenin bir kuruşuna tamah etmiş değilim.

Olay şu : Güncel kur 2,66 olduğundan bende 38 * 1,66 yazıp dalgınlıkla komisyonuda düştüğümde 60 TL kalıyor diye hesap ettim ve o şekilde PM attığım doğrudur. Ancak bu şekilde bir teklifi kimseye yapmadım yapmamda. Yüzbinlerce Webmoney aldığım insanlar oldu zamanında sor bakalım böyle bir durumla karşılaşan olmuş mu ?
Sonra gel burada dalganı geç... Ne lüzumsuzluklarla uğraşıyor millet anlamak içten değil...

Değerli R10 Belediyesi üyeleri Hâlâ Paypal biraz daha lazım olup, 100 TL'niz var ise 96,5 TL ye almaktayım.

Saygılar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:35:47 -->-> Daha önceki mesaj 16:32:04 --

Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paypal bozacaksanız belirli kurallar var.
Ne gibi kurallar cidden var mı göremedim de. Şablon var ise şablona uygunda açarım sorun değil. Alım satımcı değilim zaten bir kaç günlüğüne lazım biraz onun için alıyorum. Yoksa kimsenin alım satımını baltalamak değil amacım.

Saygılar.