pluss20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun fakat bir şey sormak istiyorum doğru kisiyle ugrastiginiza emin misiniz ? Örneğin başka bir ÇOCUK bunun basini yakmak için boyle bir adilik yapmış olamaz mi ?
kaptan_75 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet dilekçesi ile savcılığa gittiğinde zaten ilk ifadeni orada almaları gerekmez mi ? Ayrıca dilekçede SANIK kelimesi yerine isim soyisim olarak geçmesi daha uygun gibi geldi sanki bana ? Adam yargılanmadan adamı direkt şüpheli sanık yapmışsın dilekçende, 15 gün sonra bi gidip sor bakalım dosya ne durumda,
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lisanslı bir siteyi, hacklemek cezai işlem yaptırımıdır. lisansını olduğunu belirtirsen, ceza alma olanağı artar. Normal bir site, olsa idi Lisanssız olarak, zor idi biraz ama lisans işini kurtarıyor. bence şikayetinin arkasında dur. Ceza alsın.. yaşı küçük ise para cezasına çarptırılsın, en az 10.000 olarak taleb et. et ki, bazı böyle yeni yetmelere örnek olsun
by_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanık mı Şüpheli olmasın o sanık sıfatı mahkeme görülürken atanır o sıfat o iddianame de bir şey yok tamamen hava iftra atmak gibi , misal delil 1 de şu şekilde index atti delil 2 dde konusmasında sunlar ıdedi gibi yazsaydın.
Kadirli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sene oldu galiba bende dolandırıcılık yaptıgını belirterek delillerle birlikte şikayette bulunmuştum tam 8-9 ay sonra cevap kağıdı gelmişti evime ve hiç bir ceza bile almadı suçlu bile göstermemişti.
Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı şekilde web siteme hacklink atmış onunla iletişime geçtiğimde ise r10dan backlink aldım alexa düşük olan sitelerden satıyordu şeklinde.Karabükte tanıdıklarım olduğu söyler söylemez yazmayı kesti.

Not:Pişkinliğe son gaz devam gel bul o zaman şeklinde ukelaca cevap veriyor...
Doğru kişiye ulaştığıma eminim evet, telefon numarası da kişisel hesabını doğruluyor. İfademi savcılıkta belirttim, ayrıca Sanık olarak yazan ben değil kâtib arkadaştır. Ve herhangi anormal bir durum olsa sayın savcı tek tek yazıları inceledi de imzaladı, anormal bir durum olduğunda belirtebilirdi.

Şimdi ise ftp ve veritabanımı silmiş, log kayıtları da yok diyor sunucu kaynağı. Bunun üzerine bu çocuğa hak vermeye çalışan insanlar olduğu zaman daha çok zoruma gidiyor, HIRSIZA destek veren benim gözümde HIRSIZ'dır. Emek hırsızı bu kişiliksiz velet, öyle atarlanmaları, ukala ukala konuşmalarını ben mahkemede soracağım. Başka bir firmaya taşıyacağım diye hafta sonu yedek alıp işlemi gerçekleştirecektim, fakat böyle bir olay gerçekleşti.

Ben bu olayın peşini 5 yıl - 10 yıl geçsede bırakmayacağım. Benim emeğim çalındı, o kadar uğraşıyoruz birşeyler katıyoruz hepimiz ama aradan veledin birisi geliyor karıştırıyor ortalığı. Tazminat davası dâhi açmayı düşünüyorum, detayları araştırdıktan sonra.

Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ