Arkadaşlar merhaba,

Bir heves ile aldığım, alan adı ile güzel projeler düşündüğüm ama bir türlü gerçekleştiremediğim siteyi satışa çıkarıyorum.
Alan adını duyduğunuz zaman zaten hak vereceksiniz. Şunu içtenlikle söylüyorum ki; şuan satış konusunu yazıyorum ve inanın çok üzülüyorum.
Çünkü hiçbir zaman bu siteyi satmak istemedim. Ben ve çevremdeki bir kaç arkadaşım bu siteye çok emek verdiler.
Ve unutmadan; hiç bir zaman bu site ile ilgili gelir düşünmedim ve bu yüzden AdSense hesabım olmasına rağmen reklam yerleştirmedim.
Ancak şu sıralar farklı bir proje ile ilgileniyorum ve sermayeye ihtiyacım var. Bu yüzden elimde olan bütün siteleri yavaş yavaş elden çıkarıyorum.

Site adresi: Özel Mesaj ile verilir.(her üyeye site adresi gönderilmeyebilir, bilginize. Kara listem mevcut, o kişiler ile alış veriş yapmıyorum.)
Site için istenen fiyat: XXX rakama satılacaktır. Detaylı bilgiyi Özel Mesaj ile öğrenebilirsiniz veya teklifinizi iletebilirsiniz.
Sitenin aylık getirisi: Adsense koyulmadı.
Sitenin açılış tarihi: 19 Nisan 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: kültür, sanat, dinler ve kültürleri, eğitim, teknoloji, sinema, müzik, tv vb. kategorilerinin içerdiği bir forum
Günlük hit sayısı: takip edilmemiştir ancak vBulletin kurulu olduğu için alt kısımda hergün görüyordum, 10 ila 30 arasıdır muhtemelen
Ziyaretçi kaynağı: takip edilmemiştir ancak %90 google, %10 diğer arama motorları ve direkt diyebilirim
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 yıl 5 ay ve 31 Aralık 2016 tarihi ise alan adının bitiş tarihidir ve PR0'dır
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: herşey dahildir
Hosting dahil midir: bir müddet idare edilebilir, görüşülür ve halledilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: herşey dahildir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: herşey dahildir
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır

Belirtmek istediğim diğer bir husus;
Yukarıda da izah ettiğim gibi herhangi bir gelir kapısı olarak görmediğim için AdSense yerleştirmedim.
Kim gelir, kim gider diye hiç düşünmediğim için Analytics veya Sayyac kodu eklemedim. Bu tarz konularda art niyet aramayın, ne varsa ne yoksa yazıyorum.
Zira nasıl birisi olduğumu alış veriş yaptığım kişiler iyi bilir.

Sitemizde vBulletin kurulur ve lisansı yoktur. Şuan 518 konu, 1274 mesaj ve 31 üyesi mevcuttur.(5 Haziran 2015)
Alexa şuan dünya sıralamasında 393.445, ülke sıralamasında ise 16.463'tür.(5 Haziran 2015)

Alan adı IHS'de barınmaktadır.
Sitemizde Tapatalk kurulur ve üyelerimiz Tapatalk üzerinde de giriş yapabilmektedir.

Detaylı bilgi için alan adını öğrendikten sonra r10 veya farklı platformlardaki analiz raporlarına bakarak öğrenebilirsiniz.

Bu bilgiler dışında özel bir not eklemek istiyorum. Alan adını alarak bu şekilde de devam edebilirsiniz(vBulletin kurulur haliyle) veya farklı projelerde de kullanabilirsiniz.
Ben terchimi vBulletin kurarak kullandım ama sizler alan adını duyduğunuz zaman zaten bana hak verecek ve farklı projelerde de kullanılabilecek bir alan adı olduğunu görebileceksiniz.

Daha hızlı iletişim için hakansagiroglu032@gmail.com adresinden mail gönderirseniz daha hızlı iletişim kurmuş oluruz.

Son olarak; Özel Mesaj gönderiyorum evet ama sırf merak için lütfen Özel Mesaj istemeyin. Ne siz benim zamanımı alın, ne de ben sizin ve
rica ediyorum konu ile ilgili olarak olumlu yahut olumsuz Özel Mesajlarınızı gönderiniz.