Sizinle Neden Çalışalım ?

Yılların Verdiği Tecrübe Forumda Yüzlerce News Kayıtlı Site Kaydı ve Müşteri Memnuniyeti.

En Uygun Fiyatlarla News Kayıt Hizmeti

Referanslarımız :

İletişim yolları mail ve Skype : manuelspam(at)outlook.com - Skype Adresimiz

Müşteri Yorumları :

TheeRsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2006 yılından beri İnternet işinde blog sitesiyle uğraşıyordum hep news geçmek istedim fakat bir türlü kafamı toparlayıp google news istediği şeyleri yapmadım üşendim ve para harcamadım. Mustafa beyin bu konusunu gördükten sonra news geçmenin zamanı geldiğini düşündüm paket 2 ile mustafa bey ile anlaştık sitenin geçmişi kötü olmasına rağmen yinede zor olacağını düşünerek çalışmalara başladık. Mustafa beyin yönlendirmesi üzerine istediği değişiklikleri yaptık fakat news başvuru kabul olmadı. newsli bir site konusunda anlaştığımız için olumsuz cevap geldiği gibi news kayıtlı siteyi hemen teslim ettiler. (Domain+Wordpress+Tema) siteyi aldığım 2 gündür birşeyler yapmaya çalışıyorum eklediğim her haber news haberlerde çıkıyor. Ben memnun kaldım news geçmek isteyenler ve hit kazanmak isteyenler kesinlikle biran önce mustafa bey ile tanışmalı Herşey için teşekkürler.
wmtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce kendisinden 1 site aldığum Mustafa kardeşimden ayrıca 3 yeni domainede news kaydı yaptık gözünüz kapalı güvenle çalışabilirsiniz
Mysta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir haber sitesi için anlaşma sağlamıştık daha önce, bugün telefonla mustafa bey bana ulaştı ve sitemin newse kayıt olmadığını bildirdi. ANCAK bunun yerine uzun süredir news kayıtlı olan bir site verdi

Kendisiyle özellikle paket 2 ve 3 için çalışmanız durumunda kaybedeceğiniz hiç bir şey olmuyor diyebilirim, düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim

drupal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
News kayıtlı haber sitesi alındı.Yardımcı olmayı seven , bilgisini paylaşan bir arkadaşımız.Daha önce de newsle ilgili başka bir arkadaşla anlaşmıştım , sorun yaşamıştım.Sorunsuz bir şekilde alışveriş yaptık.
Teşekkür ederim , yardımlarınız için.
boluwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaştan 1 adet site almıştım herşey yolunda ve halada destek vermeye devam ediyor bu işini düzgün yapan belkide tek kişi çok teşekkür ederim ilerleyen zamanlarda tekrar site almak istiyorum...
enkisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili ve alakalı bir abimdir..Daha önceden seo,domain ban için birkaç çalışmamız olmuştu ve başarılıda oldu..Şimdi de news için hayırlısı olsun...

Penguenx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlaşmamız sonrası 5 gün içinde newse soktuğu için teşekkür ederim, güvenle çalışabilirsiniz
koroglu14 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paket 3 için hizmet alındı 2 günde sonuç aldık teşekkürler
mucoco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla paket 3 için anlaştık yeni bir site olduğu için çok az haber olduğu halde arkadaş onay sürteci dahil 1 hafta da google news kayıt işlemimizi yaptı.

Bu forumda google news için bir iki arkadasla daha çalıştım ama arkadasın verdiği hizmetin ve ilginin çeyreğini almadım..

Şunu şöle yap, bu temayı mutlaka almalısın kesinlikle bu hostu kullanmalısın, gunde su içerikten az girmemelisin gibi kompleksleri yok..

Site adresini aldı gerekli ayarlamaları kendi yaptı siz aynı şekil devam edin dedi ve kayıdı aldı tekrar teşekkür ederim..
boluwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Site Teslim Alinmistir. Arkadas Cok İlgili ve Bu İsin Uzmani...