Tartışma yok,Fikir alışverişi var.
Bende sizin gibi bilgiyi doğru vermek babında yazdım. Sizin göndermiş olduğunuz istek karşı tarafa download olarak gitmektedir.
Firma ile bir alışverişim yok, Bir çıkarımda yok, Tıpkı sizin gibi amacım doğru bilgi vermek, bu durum çözülmesi gereken birşey değil.
QOS Servis sunucu tarafından değil, SW tarafında aktif edilir. Sizin explotinizi denediğiniz yerde qos aktif idir, saldırı download olarak içeriye geçiyordur ve siz bunu görüyorsunuz. sizin exploitiniz kaç byte oranında bir istek gönderiyor, ıcmp udp tcp bunlarda önemli. onun sadece exploit olması kapatır veya kapatamaz anlamına gelmez.
Ömür bey ben dedicated hizmeti almıyorum dedicated hizmeti veriyorum. Network'deki tüm servislerede switch+sunucu yönetiminede hakimim. Forumda da bu konuda destek verdiğim kişiler dahil olmuştur. Dolayısıyla exploit bir yerden alıntıda değil kendi sunucularımıza test yaptığımız kendi yazdığımız bir exploit'dir. Tcp isteği yollayan düz bir exploitdir. Sunucunun düşmesinin tek sebebi mevcut. O da 500mbitlik bir download isteğini karşılayamamasıdır. Tekrar söylüyorum sitelerinde 10gbps yoksa bilemiyorum ancak durum bundan ibaret. Alacak arkadaşlar sonuçta forumda itradesi olmayan ve Türk firması olmayan bir firamdan alışveriş yapacaklar. Ödeyecekleri minimum tutarda aylık 700 dolar görünmektedir sitelerinde. Herhangi bir maduriyet yaşamamaları için ek bilgi olarak geçiyorum. Çünkü maduriyet yaşamaları durumunda hiçbir hak sahibi olamayacaklar. O sebeple dikkatli alışveriş yapmaları konusuna değinmeye çalıştım. Yinede alışveriş yapmak isteyen herkes elbette özgürdür ancak 50mbitle 10gbitlik hattın düşürülebileceği konusunda söylediğiniz bilgiye yine katılmıyorum. Qos aktif olsun olmasın saldırı türü ddos olduğu sürece 10gbit'lik bir etherneti ve networku 50mbitle tıkamak bence yine mümkün değildir. Daha fazlada bu konuyu uzatmak istemiyorum. Herkese hayırlı forumlar.