Site adresi:
http://hurriyetkocaeli.com/sitelistesi.txt
Site için istenen fiyat: Teklif Usulü
Kategori, sitenin içeriği nedir: blog, haber, kadın, teknoloji, film ve daha fazlası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 14 yaşında domainde var, yeni domainde
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: bilinen bir banı yok(alan kişi kontrol etmeli)
Banlı olduğu arama motoru var mı: bilinen bir banı yok(alan kişi kontrol etmeli)
Arkadaşlar merhabalar;
Bir zamanlar güzel paralar kazandığım, tanıtım yazısı ve paravan olarak kullanmak için oluşturduğum site networkumu tamamen satıyorum. Farklı bir sektöre girdiğim için uzun süredir sitelerle ilgilenemiyorum ve boşuna host parası veriyorum. Site listesinin sağında ki yabancı domainler pagerank değerine sahip drop domainlerdir(türkçe içeriğe sahiptirler). Onları hediye olarak görebilirsiniz, işinize gelirse kullanırsınız, işinize gelmezse kullanmazsınız. Çoğunu zaten kapattım, alan kişi kullanacağım derse de yedeklerini veririm. Aktif siteler olduğu gibi, hiç site kurmadığım domainlerde listede yer almaktadır.
Sitelerin bir kısmı seohostingde c class ip ye sahip resellerde barınırken, bir kısmı da Alastyr firmasında c class ip li resellerde barınmaktadır. Kalan kısım ise, Butur firmasındadır.Alan arkadaşa bilgileri vereceğim ve kendisi artık taşır

Bilgisayarfuari ve kuddusi adlı domainlerin yaşı 14 ve 15. Sitelerimi tek tek satmak ile uğraşmak istemiyorum. O yüzden toplu satacağım.
Aman aman bir fiyat teklifi beklemiyorum zaten arkadaşlar. O yüzden hiç çekinmeden teklif verebilirsiniz. Uygun gördüğüme siteleri devredeceğim. Lütfen aklınızda ki fiyat nedir diye sormayın

Aklınızda ki fiyatı siz söyleyin ben de aklıma yatarsa devredeyim. Siteyi alacak kişi lütfen tüm kontrolleri yapsın, kesinlikle satıştan sonra mesuliyet kabul etmem ve iade almam

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Tüm bu siteler için takas tekliflerinizi de değerlendirebilirim arkadaşlar.
Dipnot: Bu siteler ile ne yapabilirim diyorsanız, cevaplayayım

Sitelerin değerlerini(alexa vb.) belli bir seviyeye getirdiğiniz takdirde, tanıtım yazısı ve link satışı yapabilirsiniz. Zaten belli bir müşteri kitlesine ulaştıktan sonra, sabit müşterileriniz de olacaktır ve sabit bir geliriniz de olacaktır.
İletişim:
Mail:
mefkure019@gmail.com