Arkadaslar merhaba oncelikle kusura bakmayin rahatsizlik verdigim icin artik ne yapacagimi bilmedigim icin sizden destek bekliyorum fazla kafami kurcalayan bi durum. Oncelikle olayi kisaca anlatayim
Uzun bir sureden sonra ciddi iliski olayina adim attim daha onceki iliskilerim haftalik en fazla 1-2 ay suren turdendi akillandim artik kafamda sadece biri olsun dusuncesindeydim universite ogrencisiyim servisle gidip geliyorum yol 1.5-2 saat suruyor o yol icerisindede serviste bi kizdan hoslandim normalde direk gidip yanina oturan bi kisiligim olmasina ragmen 1 ay boyunca muhabbet kuramadim kurduktan 1 ay sonra cikmaya basladik kizin daha onceki iliski durumlarindan tutun kisiligine kadar o kadar temiz biriydi ki daha once kimseyle bir sey yasamamis ciddi iliskisi olmamis duzgun giyimine kisiligine dikkat eden bir kiz neyse cikmaya basladik ve 5 ay ciktik bu sure icerisinde kiskancliklarinda sinir tanimiyor ve forumdaki cogu arkadas gibi bende internet isleriyle ugrasiyorum bi kac tane yuksek kitleli twitter facebook hesaplarim mevcuttu ordan paylasimlarda bulununca kiskanmasi uzerine bireysel twitterimi kapattim facebooku dondurdum fenomen hesaplardan tweet atmayi kestim ama kiskanclikta sinir tanimiyordu neden oraya baktin neden sunu yaptin neden cevrimici oldun gibi bir cok kiskancligi mevcuttu tum bu kiskancliklari ve aski gosterdigi sevgiye bagladim bi yere ciksam snap at nerdesin tarzi konusmalar oluyordu instagraminda bi kac tane erkekten baska kimse olmasn duzgun bi kizdi 5 ay guzel bir iliski gecirdikten sonra kucuk bir tartismadan dolayi (gittigim yeri gec haber verdigim icin) kavga ettik 2 gun sonra barisiriz umidiyle yanina gittigimde bagirip cagirmaya artik istemedigini soyledi etraftan gaz aldigina yuzde yuz eminim tabi bu ayrilik sureci icerisinde yine beni her yerden takip edip imali sozler kullanmakta belli yani hala seviyor ben buna yazdikca o istemedgini soyledi ayrildiktan 1 ay sonra tekrar yakin olduk sarildik karsilikli ask sozcukleri kullanilmaya baslandi baristik diye dusunurken tekrar kiskancligindan bitti her yerden engelledi yazmak icin yeni instagram acip dmdennyaziyordum arkadaslarma mesaj atip artik biktim polise gidecem asiri rahatsiz ediyor dedi ve disari cikmasi olmayan duzgun bi hayati kemik arkadas kitlesinden baska kimseyle konusmayan bu kiz tabi ben burda instagram whatsapp her yrden engelliyim universitenin p'c kitlesinden 2 kisiyle takiplesmis fotograflar begenilmis tesadufen cocuklarin hesabindan gordum bu duruma nasil gelir 20 yasina gelmesine ragmen degil biriyle birlikte birlikte olmak biriyle opusmemis bi kizin tek amaci birilerini yataga atmak olan cocuklarla ne isi olur neden takiplesip fotograflarini begenir kizin maddi durumu cidden iyi olmasiyla birlikte gozu gram parada degil ve beni 5 aylik surecte kopek gibi sevdigini bana hissettirdi bende evde 4 kisi yasadigimiz aileden ananemi ve babami kaybedince iyice baglandim kiza ve simdi benden nefret ettigini soyluyor ve bu cocuklarla konustugunu soyliyor
Nasil bu duruma geldi bu kiz ne yapmam gerekiyor bi tane daha mesaj atarsan polise gidecem diyor ama ayrildiktan 1 ay sonra bile seni seviyorum ozledim diyordu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öncelikle yaşın gereği olması gerekenden fazla taktığını düşünüyorum. (Bende eskiden aynı şekilde takıyordum.) Eğer bir ilişki bitmişse yeniden başlamak gibi bir şey söz konusu değildir. Unutmayın "Eskinin yenisi olmaz."
Kıskançlık konusunda her zaman söylediğim bir şey var. Bir çok kişi benim düşündüğümün tam tersini düşünüyor. Kıskanan kişinin aslında kendine özgüveni yoktur. Kaldı ki daha önce kimse ile çıkmaması ilişkisel anlamda kendine olan özgüven problemi olmasına yeterli bir sebep. İlişkide nasıl davranılır ne olur, ne yapmak lazım bunlar belirli süre tecrübe edildikten sonra yerine oturan şeyler.
Kız konusunda da, daha önce kimse kızla sevgili olmak istememiş olabilir. İstemiş olsalar bile kız daha önce yaşamadığı bir şey için korkmuş olabilir. Sen yakınlık gösterince belki senle korkuya kapılmamış ve bir ilişkiye başlamış olabilir.
Seninle geçirdiği 5 ay içerisinde başka talipleri türemiş olabilir. Bu esnada onlarla görüşmüşte olabilir. Yani gözünü açmış olabilirsin. O bahsettiğin tipler muhtemelen okulda havalı takılan ve/veya kızlara havalı gelen tipler olabilir. Onlardan birisi ilgi gösterince sana karşı olan sevgi diye tabir edilen (ki bence alışkanlıktan geliyor) oraya kaymış olabilir. Oradan istediği şeyi tam olarak alamayınca sana yeniden dönmüş olabilir. Tekrar başkası ilgi gösterdiyse yine senden uzaklaşmış olabilir.
Her kız ilgiden hoşlanır. Senin üzerine düşmen aslında normal şartlarda onun hoşuna gider. Ama eğer polise şikayet edecem vb. bir tavır içerisindeyse çoktan başka bir ilişkisi vardır bence.
Şu anda aşk acısı çektiğini düşünüyorda olabilirsin. Boşver hayata bak. 1 haftalık, 1 aylık ilişkilere devam. Zaten bir bakmışsın hayat arkadaşın yanına gelmiş. Yani uzun ilişki yaşamak için başlama. Ne olacaksa bir ilişkide zaman gösterir.