Hııımmm Peynircilik
1973 Yılında Holstein inek ithalatıyla başlamış olduğumuz süt ilişkimize yaklaşık olarak 42 yıldır devam etmekteyiz.
Yıllar evvel analarımız yerli ineklerden 5 kg. süt alırdı. Biz o alaca olan devasa inekleri getirdik ve analarımız elde sağıpta 5 kg süt alırken biz makine sağımını öğrettik
ve ortalama 35 kg süt almaya vesile olduk. Şimdi o sütleri mayalayıp peynir yapmaya, en sağlıklı sütleri en sağlıklı şekilde ürüne çevirmeye başladık.
Yani temel ilkemiz olan "SAĞLIKLI BESİNLERLE SAĞLIKLI NESİLLERE" dedik ve o sağlıklı ürünleri size ulaştırmaya başladık. İşte şimdi kapınızı çalacağız. Hazır olun!
Site İçeriği ve Amacı
Süt ve Süt Ürünleri
Kaşar Peynir, Tulum Peyniri, Klasik Ezine Peyniri
Web Sayfası:
www.hiiimmmpeynircilik.com
Sitenin Kullanıldığı alt yapısı: asp.net
Hedef: Türkiyedeki Market ve Şarküterilerde Seçin Bilenen Marka Olarak Kaliteli güvenilir hizmet sağlamak.