ilk defa kız arkadaşı / erkek arkadaş edinenler aşırı kıskanırlar.Beni çok seviyor , bu yüzden kıskanıyor gibi garip düşüncelere girmeyin. Yok öyle birşey.Bu insanların büyümeleri ile alakalı birşey. Yaş 20 demişsiniz. Daha büyümemiş o , yaş olarak o yaşlardaki türk kızlarının çoğunluğu böyle.
Çok fazla kapılmamanızı tavsiye ederim , kaldı ki istemiyorum demiş. Uzatmak sadece size zarar verir.
Daha onceden 2-3 iliskisi olmus ama universite hayati olsun baska seyler olsun daha sonra ben karsisina ciktim bu surec boyuncada hem sevgisini hemde kiskancligini fazlasiyla gosterdi ve o kadar tartisma oldugu halde kucuk bi sebepten bu kadar buyumesi aradan 1 ay gecmesine ragmen bu sure icerisindede heryerden engelleyip artik istemiyorum dedikten sonra seni seviyorum ozledim diyip tekrar yakinlasip yine kendi kafasinda kurdugu dusunceler ve etrafindaki 1.5 aydir hem maddi hem manevi somuren ve bu kizi bana karsi dolduran tiplerden dolayi bu duruma geldik
Son konusmadan sonra gidip universitenin parti yapan takilan ve cocuklarin tek amacinin kizlari yataga atma amacinin tum universite tarafindan bilinmesine ragmen boyle duzgun bi kizin onlarla instagramdan takiplesme iletisim kurmasinin amaci ne olabili ya
Sent from my iPhone using Tapatalk