zerare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sagolun arkadaslar bir nebze olsun,sizlere faydamiz oluyorsa ne mutlu.Bir ben degil,insallah hepimiz emeklerinin karsiligini fazlasiyla alir.

Kralmchalen,kardesim uzun vade ve istikrar olmaz ise bu isler de para kazanmak zor.Bir insan bile herhangi bir iste ustayim demek icin,yillarca emek vermesi ve caba sarfetmesi gerektigini dusunursek,hemen karsiligini almak istememiz cok acemi bir dusunce olur.Bakin su an iyi gelirlere sahip siteler genel de 10 yilini doldurmus siteler.Ben r10'un bile ilk acildigi ve ilgisiz kaldigi donemleri hatirliyorum.
Bol kazançlar hocam.

Benim sitem de 1 seneyi geride bıraktı. Ana sayfa günlük 150-200, forum sayfası 50-100 arası hit alıyor. Banner reklamlar olmasa hosting parası çıkmayacak. Ha zaten aylık 15 lira veriyorum hostinge şu anlık, büyük bir mebla değil ama ileride hit sayısı arttığında mecburen sunucuya geçiş yapmak zorunda kalacağım, öğrenci olarak o zaman nasıl başa çıkacağım hiç bilmiyorum.

Bazen siteyi satayım, bırakayım diyorum ama emek vermişim 1 seneden fazladır, o kadar özgün içeriklerim var. Heba da etmek istemiyorum.