Şirketinizin veya dükkanınızın tanıtımını yapmak amacıyla broşür dağıtımı yapıyorum. İş tipinize göre araba camlarına, posta kutusuna veya daire önlerine bırakıyorum.
Örnek vererek açıklayalım malum mevsim yaz yani halı yıkama şirketlerinin tam zamanı. Öncelikle sizden bilgi alıyorum ardından Halı yıkama ile alakalı broşürlerinizi kapı önlerine koyuyorum. Çardakta oturan ablalarıma,teyzelerime sizi anlatarak broşürleri tek tek onlarada veriyorum + tanıtımını yapıyorum. Bunu sadece 50 TL gibi bir ücretle 1000 adet dağıtıyorum.
İsterseniz tasarım + matbaa + dağıtımı ise 150 liraya yapabilirim.
Tek kişiyim bunu belirtiyorum çünkü sürekli çalışabilicek ve anlaşabiliceğim dürüst ahlaki değerlere sahip bir arkadaş bulamadım. Hayır dağılırız o 500 tane dağıtır ben 500 tane dağıtırım ama bir kısmını çöpe atabilir ben rahat edemem o yüzden. İsterseniz size dağıttığıma dair fotoğraf çekip gönderebilirim.
Farklı şubeleri olanlar için indirim yaparım, isterseniz şubenize gelir bi çayınızı içer yüz yüze görüşürüz.
Sadece istanbul içinde dağıtım yapabiliyorum.
Bu hizmeti satın alabilicek dükkan veya kuruluşlar: Çiğ köfteciler, restorantlar, bakkal-marketler, pastahaneler, fitness-body salonları, kuaförler, elektronik dükkanlar, halı yıkamalar vb.
Telefon Numaram: 0538 639 19 53 (Mesaj atın veya WhatsApp'tan yazın ben size dönerim her zaman müsait olamayabilirim)