ilk olarak banka ödemelerine başladı mesela mayıs ayında. sanırım ayın 15'iydi bi anda hesaba para geldi şaşırdım, beklemiyordum.
29 mayıs'ta paypal'dan banka hesabıma para talep ettim bu sabah geçti. 15 gün bekleme diye bi olay yok. zaten 5-7 iş günü içinde gelir diyor paypal.
yukarıda da yazdım 29 mayıs'ta paypal'dan banka hesabıma talep ettiğim para bu sabah geçti. paypal'da 15-20 günü beklemek diye birşey görmedim ben. hesapta olağandışı bişey yoksa 5-7 iş gününde halloluyor.
geçen ay bildiğim kadarıyla ilk banka ödemeleri başladı hatta bizler de buna çok şaşırdık. çünkü 26-27'si gibi gelirdi banka ödemeleri. kesinlikle webmoney ilk ödeme alır diye bi açıklama duymadım quiz'den.
ama webmoney'i herkese de tavsiye ederim. paypal'ı bitiremez sonuçta çok köklü bir yapı ama büyük darbe vurduğuna eminim.
//
bi arkadaş enpara'ya göre avantajını sormuş. 1000 $'a kadar webmoney kullanın. 1000 $'da webmoney ile enpara masrafları başabaş. 1000 $'dan fazlası için en iyi yöntem banka ödemesidir bütün dashboardlara aynı banka hesabını girmek kaydıyla.
Syn. WhiteDay
Bizim burda gün verme sebebimiz daha önce kullanıcılardan yani quizgroup ödemesi alanların referans olmasıdır. Şöyleki; biz sonuçta youtube kazanç sisteminde işlem yapmıyoruz ve referans alacağımız kişiler kazanç sistemini kullananlardır. Yukarıda TAFT ın belirttiği gibi quizgroup bir rus firmasıdır ve ilk aşamada ödemeler webmoney ile gerçekleşmesini öngördüğü sistemdir. Diğer konularda zaten TAFT ek olarak aydınlatıcı bilgiler vermiştir kendilerinede konudaki hassasiyetlerinden dolayı müteşekkirim. Bizlerin ilk amacı webmoney sistemini kullanan ve kullanmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap vermektir ayrıca webmoney bozumlarını resmi olarak yapmanızı ve yasalara uygun olarak ödemelerinizi almanızı sağlamaktır. Son olarak burada resmi bayi olmakla birlikte karşınızda yetkili birilerini bulmanız ve sizlere her konuda yardımcı olacak kişilerle diyalogta olmanız en önemli faktördür. Webmoney'in güvenilirliğini zaten anlatmamıza gerek olmadığı kanaatiyle birlikte sadece bozum olarak değil teknik olarakta sorunlarınıza çözüm aramak bizlerin görevidir.
Saygılarımızla TurkMoney