Hyundai Coupe yani diğer adı ile Tiburon Tuscani, benimde 3 yıldır falan almak istediğim bir araçtır.
Araç satışı çok zor değildir yani rahat satabilirsiniz aldıktan sonra ama önemli olan kaç eder olduğunu bilmektir.
Birde kaç model alacağınızda önemli. Çünkü makyajlı kasaları falan var onların. Ayrıca elentra bantında üretilen bir araç olduğu için motoru 2006 sonrasında çok sıkıntılı değil.
http://roadrunner-tr.blogspot.com.tr...nceleme-1.html linkteki arkadaşın yazısı güzel bunu okuyabilirsiniz. Bunun yanında dışı çok iyi ama aynı güzellik yani spor araba hissini içinde vermiyor.
Ama bir gerçek var ki ; bütçesi sıkıntılı olan ve spor araba tutkunu olanlar için, Hyundai Coupe kesinlikle tam not alabilecek spor arabadır.
Bu arada ben 2004 model aracı kullandığım için, içini dışını söylüyorum.
ben modifiyeli bir tane buldum 30 k civari fiyatı vardı kapılar yukarı falan açılıyor çok hoş araba ama ağır hasar kaydı varmış ondan dolayı pek yanaşamadım
Hocam Hunday yerine vosvogen Golf öneririm. Sıkıntısız binersin.. Satarken de sorun olmaz.
aslında satsamda olur satmasamda satma planı 2. kısımda sıkılırsam kardeşime falan veririm ondan dolayı elimde kalsada veya değeri düşsede sıkıntı değil