yaptıgım yöntemi banlaya bilmesi için dünya üzerinde bulunan bütün ülkeleri bu şekilde engellemesi lazım. haa olaki bütün ülkeleri banladı merak etme onada bir çözümümüz var. tib engelledi ne olacak onada var çözüm siteyi komple kapatması sunucuların fişini çekmesi lazım çözüm üretebilememiz için hayal gücü + php
ha sizin yaptıgınız yöntem çok iyidir taktir ederim el elden üstündür... türk wepmaster'ları karşısında saçma sapan yöntemler kullanıyorlar yada kullanacaklardır sence bu bizim wepmasterlarımız için bir engel olabilir mi bence asla olmaz daha engelleyeli 2 gün bile olmadı ben şimdiden onlarca cözüm üretmiş arkadaşlar görüyorum bu taktire şahane birşey. Öyleki bir arkadaş gördüm mail.ru videolarını Jwplayerde oynatıyor jwplayer'in bile kendisi mail.ru videolarını bizim playerimiz oynatmaz diyor.
Tahminim kullandığınız çözüm
http://my1.imgsmail.ru/r/video2/uvpv.../_myvideo/7065 budur. Eğer bu değilsede var source alıp mailrunun kendi playerında oynatmışsınızdır. Arkadaşlarda bu çözümleri uygulayabilirler. Jwplayer bile kendisi oynatamıyor demenizden bu işleri siz değil sizin yerinize birinin yaptığı ortaya açıkca çıkıyor. Megavideo.az ı tib nasıl engellemiş incelerseniz demek istediğimi daha iyi anlarsınız.