İş vereli 1 hafta oldu. (geçen hafta salı) Bana hazır dediği program için ilk gün ödeme geçtim. Sonra programda bir sorun çıktı dedi tamam dedim bekledim. Sabaha kaza geçirdim hastanedeyim gece programı bitirmiştim hazırdı dedi yarın ilk işim birilerini eve göndererek attırıcam programı dedi yine atan olmadı. Hastanede kalmam gerekiyormuş pazartesi günü kesin attırıyorum programı dedi pazartesi oldu başka hastaneye sevk ettiler bugünde atamıcam dedi.
Bu sırada eşi yapıyormuş bana öyle denildi R10 da sürekli aktif makale satışı yapılıyor. Bana ilk önce şahıs makale işlerini eşim yapıyor demişti bugün de 4 kişilik makale ekibimiz var denildi. Her neyse. Evet ödemeyi iade ettiler ancak benim 1 haftamı çaldılar.
Beni sürekli hazır diyip bekletip plan yaptırıp daha sonra bahaneler üzerine programı atmadılar. Bir haftadır Şahin bey hastanedeymiş. Bu süre zarfınca o eve eşortman almaya dahi gidilmedi mi? Uzun lafın kısası aldığı işin ne arkasında ne sözünün eri. Dediğim gibi ücreti iade etti ancak benim 1 haftamı çaldı. Sürekli kesin diyip bana planlar yaptırıp daha sonra projeyi teslim etmedi. Bu yüzden ücreti iade etmiş olsa dahi mağdur durumundayım.
-iTrader atıyorum. Ve belirtmek isterim ki iTrader sadece ücret karşılığı atılan birşey değildir. Ticaret memnuniyeti üzerine kurulan birşeydir. O yüzden attığım iTrader'in silinmemesini talep ediyorum.
Sevgilerimle.
Şahısı özetle anlatmak gerekirse; (whatsapp'dan engelledi)
Geçmiş olsun hocam, zaten whatsapp konuşmaları herşeyi gösteriyor.Aklımızda bulunsun.