O gün belki kötü bir şey yaşamıştır ondan dolayı sinirli olabilir size patlamıştır. Tekrar geldiğinde konuşmaya çalışın derdi neymiş. Yine aynı tavırlara devam ederse şikayet edersiniz. Sizde karşınızdaki gibi tavır sergilerseniz ondan bir farkınız kalmaz. Büyüklük gösterip konuşmayı deneyin bence değişen bir şey olmazsa şikayet edersiniz.

Kargolardaki sorunlar tamamen şube yapısı ve elemanlar ile ilgili bence. Benimde Yurtiçi ile sorunlarım oluyor; dış kapıdaki ziller çalışmıyor her seferinde not bırakıp gidiyorlar her seferinde 5-6 km gidip şubeden almam gerekiyor. Geçen sene çok memnundum Yurtiçinden farklı bir şubeydi hatta evde olmadığım için alamadığın kargoları ertesi gün tekrar getiriyorlardı. Bulunduğum yerde de en iyisi Aras şuan arıyorlar hemen inip alıyorum. Masa almıştım geçen istese kapıya bırakır gider adam sen bunu taşıyamazsın yardım ediyim dedi odaya kadar getirdik birlikte. Bir seferinde kapıda denk geldim elinde telefon arıyordu abi siz iyisiniz yine diğerleri aramıyor not bırakıp gidiyor dedim bu bölgede en iyi benim ne alıyorsan kargo Aras olsun hep dedi