bu tamamen yaşayışla alakalı şu anda belki 2-3 katını kazanıyorum o paranın ama olay şu;elimdeki android telefonu verdim aldıgım fiyat 250 tl idi.bunu iphone 4 ile bir arkadaşla değiştirdim.Geçen birinin cebinde 6 vardı benim telefona igrenerek baktı.Hala bu külüstürü mü kullanıyorsun diye.Bana yetiyor mail mesaj whatsup arama üçgeninde kullanıyorum.Turkcellde 120 lira fatura ödüyordum.Aveaya geçtim çevremin tepkisi "532" li hattın var avea kullanıyorsun oldu.Faturam 45 liraya düştü.Altımda arabam var ortalama 30-35 bin lira arası.Onlarda şirket arabalarıyla ortam yapma peşindeler.Bu beni eleştirenlerin ortak yönleri
"cumartesi içilecek"
"rakı candır"
"hayat bir kadından ibaret her şey cinsellik"
"defacto nedir abi 15 liraya tişört olur mu ben tommy bilmem neden başkasını giymem"

diyen adamlar.Bu demek değildir saman gibi yaşayalım.Her ay mutlaka yeni bir lüks resturant keşfedip o gün 400 lira 2 kişi adisyon ödeyen adamım.Ertesi gün sabah simitin kalorisi çok diye aç geçirip öglen 10 liraya karnımı doyuran adamım.Mutlaka bir mal alırken kullanacaksam ne pahalısını ne ucuzunu alırım pahalıdan az düşüğünü alırım.150 liralık market alışverişi için 3 tane avm yi arabayla gezen tipler var memlekette.sırf 10 tl lik kar için ! Geçinmek tamamen alışkanlıklarla alakalı.1 kilo peynir alacagınıza 200 gram kars kaşarı alın ağzınızın tadı olsun.Peynirle karın doyuran görmedim. Bunu hayat bana ögretti "vazgeç" günümüzde kimse vazgeçmiyor olacak olacak kafasında.Parayı nasıl değerlendirdiği önemli.Vazgeçmeden yaşarsan 55 yaşında fabrika minübüsü sürerek sigorta gününün tamamlanmasını beklersin.