Benzeri bir artisliği yurtiçi kargo çalışanı yapmıştı bana.
Adam bizim evin önünden geçmiş,aradı bulamadım tarif eder misiniz diye.Tarif ettim,neyse daha sonra bırakırım dedi.Adama diyorum lütfen şimdi gidin annem dışarı çıkacak kargoyu bekliyor,gerçekten de öyleydi.
yapacak bir şey yok,sizin adresinizi aramakla zaman harcayamam dedi telefonu yüzüme kapattı.
Sinirimden müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydı oluşturdum,birde inatla bölge müdürüne ulaştım ona da ilettim durumu.
yarım saat sonra gelmiş bırakmış kargoyu,bırakırken de anneme oğlunuza hakkımı helal etmiyorum alın demiş.
Tekrar aradım müşteri hizmetleriyle,bölge müdürünü yarın haberlerde artislik yapan yurtiçi kargonun feci sonu diye bir başlık görmek istemiyorsanız o şeref yoksunu adamı işten çıkartın.Şube bana 5 dk uzaklıkta,onu bir daha orada görürsem ben sadece yaptığımın cezasını alırım,siz rezil olduğunuzla kalırsınız dedim,çıkarttırdım işten.

Hak edene hak ettiği gibi davranacaksınız,adam size ailenize terbiyesizlik yapacak siz ekmeği ile oynamayayım diye düşünmeyeceksiniz,böylesi insanlara acımayın.

Tavsiyem arayın şikayet edin,lakin öfkeli bir şekilde şikayetinizi dile getirin daha etkili oluyor.