3pay yani mikro ödeme firmasını 2,5 yıldır kullanıyorum.
Bilmediğiniz konular var çok saçma konuşanlar olmuş.
Biraz açıklıyayım.
Mikro ödeme sistemlerinde Kredi kartı komisyon oranı %5 aylık ödeme koşuyla %8 komisyon ile cuma'dan cumaya ödemelerinizi sorunsuz yaparlar. 100 TL altı ödemeler bir sonraki haftaya kalır.
Gelelim mobil ödemeye, mobil ödemeler firmanın elinde olan birşey değil, keyfine göre ödemenizi bekletmiyorlar çünkü Türkiye'de 3 farklı firmadan bu hizmeti aldım. Artık içlerinden biriyim ve her türlü prosedürü biliyorum.
Genellikle Avea oparatörü ödemeleri 90 günde 1 kez yapıyor oda düşük miktarı.
Vodafone aksatmıyor Türkcell'de neredeyse %50 kısmını gönderiyor.
Yani oparatörlerden edilen tahsilata göre ödeme yapıyorlar sizlere ve Türkiyenin en kaliteli firması bu. Siz sanırım destek almayı vs becerememişiniz. Benim attığım her mail en geç 15 dakika içinde cevaplanmaktadır.
Sizlere modül hakkında yardımcı olucak Teknik destek elemanı Uğur beyin mail adresini ve telefonunu iletiyorum.
Mail:
ugur.pelister@3pay.com
Telefon: (212) 286 27 18 dahili 122 yada 121
Onun haricinde size yardımcı olabilecek 2 kişinin daha mail adresini iletiyorum.
binnur.avci@3pay.com burcak.uyan@3pay.com
Ayrıca 3pay geçtiğimiz yıl Wirecard'a satılmış geçen aylarda resmen devri gerçekleşmiştir.
Ayrıca resmi tatillerde, bayramlarda cumartesi - pazar günleri çalışmamaktadırlar.
Hafta içi 09:00 - 17:00 arası çalışmaktadırlar. Bu aralıkta ulaşabilirisiniz telefondan.