@protos78;
Önceleri ne güzel konuşup tartışıyorduk, daha önce size bir şey dedim mi yada kalbinizi kırdım mı. Ne oldu siz açık açık ayetleri yalanladınız bununla da yetinmeyip beni az çok aşağıladınız kendi düşüncelerinizle. Baktınız olmuyor baktınız dediklerine gelmiyorum benimle muhatap olmayın dediniz. Kusura bakma da böyle bir dünya yoktur. Burada aynı oyunları devamlı çevireceksiniz ama kimse ses çıkartmayacak. Bu ne demek arkadaşım; "kiminle sevisebileceklerini tartisiyorlar." 1400 senedir! Bu ne hadsizlik! Bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun, açık açık mı yazdın yoksa karalama mı yapıyorsun.
Yaptığının doğru olmadığını biliyorsun, savunduğun fikirlerine göre kendince ne kadar doğru yazsan da yöntemin yanlış yerde yanlış, git bakalım bunları birinin yüzüne söyle söylenecek şey mi bunlar. Sonrada diyorsun alıntı yapmayın. Alınıyoruz arkadaşım, madem bu kadar zekisin o halde bizim açımızdan bak bakalım yazdıklarına sessiz kalmamızı bekleme. Bu konuyu örnek gösteriyorum konu ile alakasız şeyler yazmasaydınız konuda tartışma çıkar mı? Çıkmaz değil mi soran memnun cevaplayan memnun. Gelip laf sokacaksın sonrada diyeceksin ki alıntı yapmayın. Ben burada bir samimiyet göremiyorum açık açık belirteyim, ben burada art niyet görüyorum, kurgulanmış bir hareket görüyorum. Yok aksi bir durum varsa, kendinizi tutamıyorsanız bizimde kendimizi tutmamızı beklemeyin. Bir halt yiyorsan neler olabileceğini de kestirin bir zahmet lütfen, oyun oynamıyoruz burada, karşınızda çocukta yoktur.