Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işten atılsın diyenler var. bana göre hoşgörüsüz ve vicdansız bir tutum olur bu. adam birdaha geldiğinde aynı tavırda ise adama sorun hocam senin sorunun nedir diye. sadece buraya gelmeyi mi dert ediyorsun eğer öyleyse başka firmayla çalışayım ben deyin. belki kişisel sorunları vardır oda insan sonuçta. baktınız adam konuşmayla hala anlamıyor tavrını bozmuyor. böyle devam edecekse ben sizinle konuşamıyorum sizi şikayet edeceğim deyin adama. baktınız hala tavrını bozmuyor siz çalışacak başka firma bulabiliyorsanız bulun.

size kötü davrananlara zarar vermeye çalışırsanız onlardan farkınız kalmaz. elbet bir gün sizde birine kötülük yapan konumunda olursunuz.
kusura bakma kargomu eve getiren adam imza formunu kafama geçirirse cehenneme kadar yolu var. biz mi dedik ona sevmediğin işe gir çalış diye.

bu müşteri kargocuya laf atmamış, birşey yapmamış, adamlara karşı ne yapmış ta tepki gösteriyor?

hiç birşey hemde hiç birşey yapmamış normal olarak kargosunu beklemiş evinde almış böyle terbiyesizlik mi olur?

o kargo çalışanı neden çok büyük terbiyesiz biliyor musun?

1. müşterisine terbiyesizlik yapıyor.

2. mesleğine terbiyesizlik yapıyor.

3. çalıştığı şirkete karşı terbiyesizlik yapıyor (kendi maaşlı çalışan olduğu için kargo firması kazanmışmış zarar etmişmi hiç umrunda bile değil, sadece kendi dağıttığı kargolara bakıyor sayısı az olsun diye uğraşıyor.)