Yaş 14 , arkadaşlar aklıma girdi broadwayi kaçıracaz. Malum garaj da araba ve garaj hafif eğimli saat gece 2.
Arabanın el frenini indirdim arkadaş itti gitmedi. Bende indim şoför koltuğundan kaydığı gibi atlayacam arabanın içine , araba hızlandı binemedim. Vitese doğru zıpladım vites de gitmez diye vitese kayarken değiştirmeye çalışınca jaaaarttt diye derin bir ses , ardından direksiyon eğimiyle birlikte sol garaj kapısına hızlıca bi vuruş , ardından küüüüüütttt diye garaj kapısının düşüşü. Bütün sokak indi aşağı ya anne babam daha uyuyor
Gittim yazıcıdan a4 kağıdı aldım itirafı yazdım babamın pantolonunun üzerine de koydum. Çok sertti babam o zamanlar , bir kere lafını etmedi 23 yaşındayım daha duymuşluğum yoktur. Allah uzun ömür versin , okumamıştır ama adam gibi adamdır.
Babalar bu konular da annelerden daha duyarlı olur , güzel bir dille anlatılırsa eminim ki olgun karşılar.
Geçen yaz arabayı da vurdum toyota 2007 model , lafını yapmadı gene. Bir de o sırada anladım çok çakal kaportacılar var 1200'e kadar fiyat çektiler birde çıkma kaporta takacaklar. Adam orjinalliğini bozmadan olabildiğince iyi işi 500 liraya çıkardı. Babanın gene tanıdığı birileri vardır bence hiç riske atma kendini.