Merhabalar.Oyun Sunucusu olarak kullanacagımız türkiye lokasyon dedicated sunucu arıyoruz.
Aradıgımız Sunucu Özellikleri
i7 - Xenon - E3 - E5 İşlemciden birisi.
32-64 GB RAM ( 32 den az olmamalı )
480 GB SSD - 2 TB SAS-SATA (Benzerde olabilir)
16-32 ip adresi ( değişebilir )
Kesinlikle limitsiz trafik.
Şimdi gelelim istediklerimize;
Kesinlikle oluşturdugumuz vdsler 5-10 mbit arasında hız görmemeli minimum 80-90 mbps her vds.
Kesinlikle sunucu durmadan off duruma düşmemeli.Bu sorunu yaşadıgımdan dile getirmek istiyorum.Oyun sunucusu arıyoruz.gunde 2-3 kere sık sık kopma olucaksa hiç o sunucuyla uğraşmayalım.Evet bakım olur birşey olur belli zaman diliminde önceden belirtilmek şartıyla anlayışla karsılanır.
Düz korumasız sunucu olmamalı 15 yasında birisi evden ddos atack yaptıgında sunucu kendinden geçmemeli.zaten bu sunucuları anlamış değilim.yani en kötü makina önünde mikrotik vb. birşey olmalı.
Yurt dışına istediğimiz ip adreslerini kapatıp açtırabilmeliyiz.
İşin özü herkonuda yardımcı olabilicek gerçekten oyun sunucusunun ne oldugunu bilen bir firmayla çalısmak istiyoruz.
Fiyat vermiş olayımda belki döner mantığıyla gelicek arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum.
İsteklerimizi dile getirdim.Çok üst düzey birşey istediğimi zannetmıyorum.Fiyat ve Tekliflerinizi bekliyorum.Anlaştığımız taktirde anında alım gerçekleştirilicektir.