Merhaba öncelikle hayırlı ve Namuslu kazançlar dilerim...
Konunuzda belirttiğiniz bazı modüllerin yabancı kaynaklı ve null olarak dağıtılan sistemler olduğunu gördüm.
Bu modül veya eklentileri null olarak kurup müşterinize veriyorsunuz ve bunun karşılığında para alıyorsunuz.
Siz bu sistemleri lisanssız olarak nasıl kuruyorsunuz ? Bu yasal mı ? veya bu kurulumları lisanslı olarak mı yapıyorsunuz ?
Bu modülleri alıp iki yazı türkçeleştirme bir iki düzenleme yapıp kendinizin gibi burda reklamınızı yapıp ve üstüne satışını yapmak ne kadar etik bir davranış ?
Benim bildiğim w.arez içerik satışı bu forumda yasak bildiğim kadarı ile ? Ben mi yanlış biliyorum.
Bu konuyu açıklarmısınız ?
(Konuyu daha öncede gördüm ses çıkartmadım mutlaka görevliler görevini yapar diye ama görevliler sanıyorum dikkat etmedi ve bu konu çok uzadı sizin yaptığınız bu pişkinlik karşısında sessiz kalamadım.
Lütfen yetkililerde konuya dahil olsunlar. Konunun araştırılıp gereğinin yapılmasını talep ediyorum. )
Merhaba,
Öncelikle siz kimsiniz? Daha önce benimle çalıştınız mı ne yaptığımızı nereden biliyorsunuz ve hangi cesaretle "pişkinlik" kelimesini kullanabiliyorsunuz?
Bu yaptığınız saygısızlığı şimdilik görmezden geliyorum. Lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında, öyle ki piyasa ile alakalı bilginiz yok ve müşterim değilseniz konuma yorum yapmayınız. Burası müşterilerimizi ağırladığımız özel bir alandır. Bir sıkıntınız varsa yönetime bildirin lütfen. Reportladım.
Hayırlı kazançlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:21:23 -->-> Daha önceki mesaj 18:19:05 --
Haşim Bey'den çoklu para, gelişmiş seo ve gelişmiş resim modülleri aldım, gayet ilgili ve tavsiye edebileceğim bir arkadaş.
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Tekrar çalışmak dileğiyle