Şimdi sizlere bloglarınız'dan nasıl para kazanabileceğinizi tüm detayları ile anlatacağım.Bloglardan para kazanmak zordur iyi bir blog'a sahip olmalısınız.Ziyaretçilerinizin çok olması yazılarınızın takip ediliyor olması gerekiyor.Blog sitenizin eğer hitini artıra bilirseniz aylık sabit olarak gelir elde edebilirsiniz.İnternet üzerinde bir çok yöntemle bloglarınızdan sabit bir gelir elde edilebiliyor bende bu yazımda bu yöntemleri tek tek açıklayacağım..Yanlız ilk başta söylediğim gibi mutlaka ilgi duyduğunuz yada konusu hakkında çok bilgi sahibi olduğunuz bir sektör seçerseniz hem yazılarınızdan insanların faydalanmasını hemde bloglarınıza hit,ziyaretçi yada trafiğinizi artırabilirsiniz.Bu işlemde başarıya giden yolun habercisidir.Kimsenin girmediği kimsenin görmediği yazılarınızın okunmadığı bir blog'dan para kazanmanız mümkün değildir.Sitenizin hitini artırmak yazılarınızın başkaları tarafında okumasını en iyi şekilde sağlaya bilmek için Başarılı Blogların Sırları adlı makalemi kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.
Blogdan Para Kazanma 'nın Yöntemleri
Blogdan para kazanma internetten araştırma yapan herkesin birazda yazı yazma kabiliyetine sahipseniz anlatacaklarımıda tek tek uygulayabilirseniz kendinize aylık sabit olarak gelir sağlayabileceğinizin garantisini veriyorum.İlerleyen zamanlarda yazılarımı takip ederseniz sadece blog değil internet üzerinde gerçek anlamda para ve kazanç sağlayabileceğiniz yöntemleri sürekli açıklayacağım..Sizde bizler gibi gerçek anlamada internet üzerinden para kazanabilecek hatta meslek edinebilecek düzeye gelebilirsiniz.Tüm yazılarım'dan,kampanyalarımız ve hediyelerimiz'den sürekli mail yoluyla bilgi alabileceğiniz e-posta bültenimize abone olun.Kesinlikle spam değildir,istediğiniz an tek bir tıklama ile abonelikten çıkabilirsiniz.
Yazılarınızın trafik almasını ve yazarak kazanç elde etmek istiyorsanız kesinlikle internet üzerindeki bilgileri kopyalayıp yapıştırarak başarılı olmazsınız. Fakat internetteki bilgileri okuyup kendi cümleleriniz ve düşüncelerinizle özgün yazılar oluşturursanız ziyaretçileriniz için kesinlikle faydalı bilgiler oluştura bilirseniz yazılarınızı nakit paraya çevirebilirsiniz.
Size bunu bir örnekle açıklayarak daha iyi anlamanızı sağlayacağım.Örneğin ''sağlık'' hakkında gerçekden çok iyi bilgiye sahipsiniz ve buy konuda iyi yazılar yazabileceğinize inanıyorsunuz.Yada sağlık hakkında çok iyi bilgiye sahipsiniz fakat bunu yazıya dönüştür emiyorsunuz.İnternet'ten araştırarak başkalarının yazmış olduğu yazıları sen bilgilerinle süsleyerek kendi kompozisyonlarını oluşturarak çok güzel bilgiler sunabilir,faydalı yazılar çıkarta bilirsin.Günde üç özgün makale yazmak en fazla 1,5 saatinizi aldığını düşünelim.Günde üç adet yazı ayda doksan tane yazı yapar.Buda sizin ''blogdan para kazanma'' konusunda başarıya götürür.Buda iki üç ay içersinde ''blog yazarak'' sizin ekonomik bir gelir elde etmenizi sağlayacak.Bloglarınız'da yazı yazarak 1 sene içinde artık profesyonel makaleler yazabilecek işin uzmanı olacaksınız ve yazdıklarınızı okumakdan insanlara bilgi vermekten zevk alacak kıvama geleceksiniz.Bu konuma geldiğinizde ise artık gelirleriniz daha fazla yöntemlerle artırabileceksiniz.Örneğin forum sitelerinde web siteleri için ücretli yazı yazdırmak isteyenler,yada çalısma yaptığı siteler için yazı yazdırmak isteyen webmasterlar ve seo danışmanları oldukça çok sayıda ve bu işten aylık 2000-3000 tl arası kazanç sağlayanları gördüm.Fakat onlar profesyonel ve gerçekden her türlü konuda yazı yazabilecek kıvamdaki kişiler.Onlarında sizin gibi blog yazarak bu işe başladılar.Sizde gerçekten istiyorsanız başarabilirsiniz.2015 yılı için şuanda 100 kelimelik bir makale'nin fiyatı 1 tl 'den başlıyor 3,5 tl ye kadar artabiliyor.Bu konu üzerinde fazla durmuyorum henüz siz işin başında olduğunuz için ilerleyen zamanlarda bu konu hakkında bir makale yazarak size daha iyi açıklayabilirim.E-posta bültenimize kayıt olarak ilerde yazacağım makalelerden haberdar olabilirsiniz.Size bu konuda makale yazarak hangi sitelerden para kazanıldığını,hangi forum sitelerine üye olarak müşteri bulabileceğinizi ve bu konudaki tüm püf noktaları açıklayacağım.
Blog yazarak blogdan para kazanma işini çok seveceksiniz.Ben web tasarım , seo danışmanlığı , internet reklamcılığı gibi hizmetlere başlamadan önce sizler gibi blog yazarak ayda 400-500 tl kazanıyordum fakat o zamanlar internet bu kadar gelişmemişti siz üstünde durursanız suanda gerçek anlamda daha fazla para kazanabilirsiniz.Şuanda yoğunluklardan vaktimiz olmadığı için 5 kişilik bir ekip olmamıza rağmen bizde forumlardan profesyonel makale yazan arkadaşlarla tanışarak ücret karşılığında çalışma yaptırabiliyoruz.Bu söylediklerim kesinlikle hayal yada rüya değil gerçekten bu işten ciddi para kazananlar var.Biz bu işlere yeni başladığımızda ise bu kadar her şeyi ince ayrıntısına kadar anlatan yazılarla karşılaşmadık.Bunun kıymetini bilin bu size mükemmel bir vakit ve zaman kazandıracak.Yarım saatimi ayırarak bilgi sahibi olmanız için yazdığım bu yazı için bir yorum yazmayı çok görmeyin.İşinize yarayıp bir bilgi verip, faydalı olabildiysem ne mutlu bana.
Merak etmeyin blog yazarak blogdan para kazanma bu kadar değil daha bir sürü yöntem bulunuyor.Hepsini açıklayacağım.
Google Adsense ile Blogdan Para Kazanma
Blog yazarlarının genellikle ilk para kazanmaya başladıkları yöntemlerden birisi google adsense hesabı açarak en kolay ve basit yöntemlerden biri olan PPC sitemi adsense reklamlarını kullanmaktır.Google adsense reklamları ile onay sürecinin sonrasında elinize kahvenizi alıp, arkanıza yaslanın ve ziyaretçilerinizin sitenin belirli alanlarına koyduğunuz reklamlara tıklamalarını bekleyerek,ciddi anlamda para kazanabilirsiniz.Tabi çok hit alan yazılarınızın okunduğu, verdiğiniz bilgilerin beğenildiği,çok sayıda ziyaretçinin girdiği ve trafiği yüksek bir siteniz varsa bu sistemden gerçek anlamda güzel paralar kazanabilirsiniz.
Zamanında bu sistemi kullanarak.Hem bloglarımda hemde oyun ,sağlık,teknoloji,moda,kadın ve güzellik gibi 5-6 adet bu iş için oluşturmuş olduğum sitelerim'den ayda 500 tl gelir sağladığım bile oldu.Fakat hepsine birden yetişemediğim için tanıdığım arkadaşlarıma sistemi öğreterek siteleri ücret karşılığında sattım.Siteler çok olursa daha fazla gelir sağlarım sandım fakat hepsine birden yetişemeyince bağzılarında trafik düşüşleri yaşanmaya başladı bende satışını yaparak çözüme ulaştırdım.Siteyi bir bebek gibi düşüne bilirsiniz.İlgilenmelisiniz içerikler ve bilgiler ile beslemelisiniz.Google gibi arama motorlarını kullanarak,forum siteleri ve işlediğiniz konu hakkındaki internet üzerindeki sitelerden ziyaretçi kazanarak sitenizin trafiğini artırmalısınız.Sitenize gereken ilgi ve bakımı göstermezseniz zamanla ziyaretçileriniz azalır ve kazançlarınız düşmeye başlar. Bu sistemde ve diğer yöntemlerde ne kadar ziyaretçi ve trafiğiniz varsa o kadar çok para kazanırsınız.Bu sebeplerden dolayı mutlaka sitenizdeki içeriklerin faydalı ve ziyaretçilerin ilgisini çekecek yazılarınızın olması gerekiyor.Zamanla faydalı ve iyi bilgiler sunuduğunuzu google 'da anlayacak ve sizi daha üst sıralara taşıyacak ve daha çok ziyaretçi kazanmanız için size yardımcı olacaktır.Bu sistem aracılığıyla hem google hemde siz para kazanacaksınız.Size bir sitemden günde ne kadar para kazandığımı hesabımdaki gelir tablomdan göstermek istiyorum.Başarılı olursanız kazanacaksınız..104 lira kazanmışım fakat bu çok hitli ve günlük 50 bin kişinin girdiği bir sitedir..

Bu işi bilen arkadaşlar anlayacaktır bir günde bu kazancı sağlamak hiçde kolay değil.Fakat eğer başarıp kendinize bir meslek haline getirmeyi düşünüyorsanız ben başaracağınızdan eminim.
Bumerang ile Blogdan Para Kazanma
Doğan Holding'in içerik pazarlama stratejisi olarak oluşturmuş olduğu bir sistemdir.Bumads,blog yazarlarıyla birlikte reklam ve tanıtım gibi organizasyonlardan yararlanarak hem kendi hemde blog sahiplerine kazandırıyor.Sitenizin değerlerine göre ziyaretçi sayınıza,içeriklerinizin kalitesi ve bunun gibi kriteler göz önünde bulundurularak altın ve platin üyelik ile sınıflandırıyor.Eğer gerçekten başarılı bir blog'a sahip olursanız bu sistemden de gerektiği kadar para kazanabilir hemde yazar kafe'de yazılarınızı yayınlama şansı tanıdığı için burdan büyük bir ziyaretçi ve trafik elde edebilirsiniz.Önemli olan gelen trafikleri kaybetmemek buda sitenizin içeriği ile alakalıdır.Blog 'unuz için bence getirdiği getiriden daha çok göndermiş olduğu trafik ile ziyaretçileri sitenize mü dahim yapabilirseniz işte o zaman başarıya ulaşırsınız.Hem bumerang ile hemde diğer yöntemlerden kazanç elde etmenizi tetikleyecektir.Ben tüm blog sahiplerine buraya kesinlikle üye olmalarını tavsiye ederim.Dediklerimi uygularsanız gerçekden size verdiği pastadan büyük bir dilim alabilirsiniz.
Banner Reklamları İle Blogdan Para Kazanma
Blogunuzun çeşitli yerlerine okurlarınızın ve ziyaretçilerinizin rahat görebilecekleri yerlere banner reklam alanı oluşturarak katagorinize uygun firmalardan,şahıslardan,şirketlerden haftalık yada aylık olarak güzel gelirler elde edebilirsiniz.Eğer gerçekten güzel trafikli bir blog oluşturursanız banner reklamları ile ''blogdan para kazanma'' olayından çok büyük miktar paralar kazanırsınız.Sitenizin içeriği ve sitenizin trafiğini anlayanlar sizinle iletişime geçerek reklamlarınızı yayınlamanızı bile isteyebilirler.
Tanıtım Yazıları ile Blogdan Para Kazanma
Özellikle bu yöntem arama motoru optimizasyonunda kullanıldığı için web tasarım,seo danışmanları ve internet reklamcılığı ile uğraşan şahıs ve firmalardan bir çok teklif alabilirsiniz.Bu hizmetleri bende sunduğum için bir çok blog sahibi,web sitesi sahibi özellikle haber site sahipleri yada çalışma yapmış olduğum web sitesinin sektörüyle alakalı içerikleri olan bloglardan ücret karşılığında bir çok tanıtım yazısı satın almışımdır.
Peki bu tanıtım yazısı olayı nedir? Size blogunuzda yayınlamanız için bir makale verirler bu makalelerin içinde iki yada üç adet kelimelere link verirler ve sizde sitenizde bir yazı yazmış gibi bunu kopyalayıp yapıştırarak yayınlarsınız.Bu konuda da eğer gerçek'den blogunuzun trafiği ve içerik kalitesi yüksekse ciddi paralar ve kazançlar elde edebilirsiniz.Dediğim gibi blogdan para kazanmak için mutlaka başarılı bir blog a sahip olmanız gerekir..Başarılı Blogların Sırları yazımı mutlaka okuyun size gereken bilgiyi verecektir.
2015 yılında sadece bir adet tanıtım yazısı fiyatı sitenin kalitesine ve trafiğine göre değişmekte olup, 20 tl den başlayıp 100 tl kadar çıkabilmektedir.Eğer gerçekten sitenizin içerik kalitesi ve trafiğine güveniyorsanız seo danışmanları ve çeşitli forumlarda ilgili kategoriler'de konu açarak kendinize ciddi anlamda kazanç elde edebilirsiniz.
Affiliate Sistemleri (Satış Ortaklığı) İle Blogdan Para Kazanma
Affiliate Marketing yani satış ortaklığı ile blogdan para kazanabilirsiniz.Bir sitenin affiliate sistemine üye olduktan sonra para kazanmaya başlarsınız.Sattığınız ürün başı para kazanırsınız.Mesela kadın ve moda hakkında bir blog oluşturdunuz,bayada ziyaretçileriniz var yazılarınız sürekli takip ediliyor arama motorlarından yazdığınız yazılarınıza çok büyük oranda trafik geliyor işte bu sistemle kesinlikle garanti veriyorum çok kazanacaksınız.Çünkü günümüzde internetten yapılan alışverişlerin sayısı oldukça arttı ve her geçen gün dahada artarak bi e-ticaret devrimine doğru gidiyoruz.E-ticaret siteleri ise ürünlerini satabilmek uygun bir şekilde mantıklı bir reklam verebilmek için affiliate marketing yani satış ortaklığı vererek satış başına blog ve web sitesi sahiplerine kazandırmaya devam ediyorlar.
Yanlız bu sistem o kadar'da kolay bir yöntem değil hem gerekli trafiğe sahip hemde çok kaliteli bir blog'a sahip olmalısınız.Gerçekden çok zaman alan bir o kadar'da kar elde etmenizi sağlayacaktır.En fazla kazandıran yöntem olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Yüzde 3 0 Yüzde 40 kadar kazanacağınız ürünleri bulabilirsiniz.
Blog Satışı Yaparak Blogdan Para Kazanma
Öyle bir blog hazırlayın ki gerçekten internet üzerinde bilgi faydalı ve kategorisinde gerçekten diğer bloglardan farklı olsun eğer diğer sitelerden farklı paylaşımlar ,yazılar ,makaleler oluşturursanız şüphesiz ziyaretçileriniz hem blog unuza sık sık uğrayacak hemde tavsiye edecekler yada internet üzerinde bahsedilmeye başlayacaktır.Buda sizi başarıya götürecektir.Başarılı bir blog oluşturmayı öğrendiğinizde farklı bir projeye daha girmek isteyeceksiniz talep ederseniz bunu bir ticaret haline getirebilir bloglarınızın satışını yapabilirsiniz.Başarılı sayfaları almak isteyen yüzlerce insanın olduğunun garantisini verebilirim.Bunun örneklerini günümüzde sık sık yaşamaktayız.Örneğin bir web sitesinden bahsederek açıklayım 4 türk kişinin kurdukları yemek sepeti binlerce paraya almanlara satılmıştır.Eğer emek harcayıp zaman ayırıp farklı birşeyler yaparsanız mutlaka para kazanacaksınız..