MetropolMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@burtinet

Senin işlerinin kalitesi zaten benim gözümde tartışılmaz ama sende olmayan şeylerde var mesela 1500 tl ye satılan esxi otomasyonu yok

işin esprisi bir yana da bir türlü kafamda oluşmadı hangi modüllerin olması gerektiği
Selamlar,

Sanırım sorunuzu yanıtlayabilen henüz yok çünkü herkes şurası iyi yapıyor burası iyi yapıyor demekten konu amacını yitirmiş. Ben hem o yönden hemde sizin yönünüzden açıklamamı yapayım.

Bizimde bildiğiniz gibi modüllerimiz mevcut, bir modül harici (oda sınırlı stok zaten) piyasa üzerinde bizim modüllerimizin benzerleride var yabancı yada Türk firmalar olsun, fiyatlara ve modüllerin içeriğine bakarsanız, hem daha fazla özellikte modüller sunuyoruz hemde aynı özellikteki diğer modülün fiyatına göre daha daha uygun modül fiyatlarımız mevcut. Bu 1500 TL olayı insanların gözünü korkutmuş yada insanlara adımız primciye çıkartılmış bilmiyorum fakat bizde 40 TL'ye satılan şeyler yabancı yada Türk firmalarda 100-200 TL'ye satılıyor. Keşke buna ses çıkaran olsa kardeşim ne farkı var diyip bizim konuların altına yorum atıldığı gibi onlarada atılsa. Her neyse bu konunun amacının saptırılmış halinden verilen bir cevaptı.

Esas sizin istediğiniz cevabı ise şu şekilde vereyim,

Modül önerisi istiyorsanız önce hangi işi yapmak istediğinize karar verin, sadece hosting mi, sadece VDS' mi, yada her ikisidemi? Buna göre otomasyon sistemlerinizi alın, ister full olsun ister yarı otomasyon olsun. Ödeme yöntemlerinizi mümkün olduğunca fazla tutun ve SEO modülleriniz çok önemli bunlarada dikkat edin.

İyi çalışmalar.