cooldelphi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim başıma gelmiş bir yöntem. pratik bi şekilde çözdüm plugin falan kullanmadan. anlatayım sana uyarsa sen de böyle yap.

1. postun bir özel alanını oluşturdum o postun demo linkini o alana girdim.
2. single.php dosyasını (standart post değilse de onun single.php'sini ) şu şekilde editledim.
-a) Bir header alanı oluşturdum bunun içinde sitenin logosu ve headeri kapatmak için X butonu ekledim. style ile themeforest taki gibi düzenledim.
-b) wp_head i çağırmadım o alanı komple sildim gerekmiyor çünkü menüdür js dir style dır işim olmaz o sayfada.
-c) full genişlik ve yükselkikte bir iframe kodu ekledim altına. bu iframe in linki özel alanımdaki linki alıyor.
-d) header kısmındaki X butonuna da özel alandaki adrese link verdim.

Sonuç olarak aslında senin postunun linkindesin ama full size bi iframe görüyosun ve üstte bi header alanı var. kapat dediğinde de aslında bi şeyi kapattığı yok aşağıda iframe de gördüğün link zaten yüklü olduğu için tıkladığında oraya gidiyosun kapanmış gibi oluyor. Themeforest da bu taktiği kullanıyor aslında.
mantık güzel fakat ben sayfa içinde kullanmayı dusunmuyorum benım için tek istediğim git.php yonlen.php gibi sabit bi sayfa ile siteadresi.com/yonlen.php?url=http://siteadi.com/

şeklinde link verip girilicek sitede üst kısımda banner ile geri dönüş linki koymayı düşünüyorum wp sitede tanıtım üzerine kullanıcam hocam bu şekilde kod yardımında bulunursan sevinirim