Güncel Referanslar
172. Sıradan >
Sohbet >
49.Sıraya
İlk 500'de yoktu >
Chat >
135. Sıraya
79.Sıradan >
Ödev >
40.Sıraya
İlk 500'de yoktu >
ipad servis >
107.Sıraya
30.Sıradan >
Yabancı Dizi İzle >
25.Sıraya
79.Sıradan >
Hediye Çeki >
42.Sıraya
20.Sıradan >
Dosya yükle >
4.Sıraya
78.Sıradan >
İphone Servis >
55.Sıraya
26.Sıradan >
Bölme Panelleri >
8.Sıraya SEOCALİSMALARİ.COM FARKI İLE 5 YILLIK UZMAN DENEYİMLERİMİZ ! Amaç Müşteri Memnuniyeti Kazanmak ! Düzenli ve Etkili Çalışma İle Hedef Kelimenizde Lider Olun ! GELİŞTİRİLMİŞ SEO PAKETLERİMİZ İLE SİTELERİNİZİ YERİNDEN OYNATIYORUZ ! 
Amacımız sizleri en iyi getirerek doğru tekniklerle her zaman çalışmak yüzlerce backlink almak yerine doğru backlinkleri alarak sitenizi ilerletmeniz sizi en doğru şekilde etkileyecektir. Sizlerinde bildiği gibi bayadan beri bu meslekle uğraşıyorum ve sizler için en uygunlarını yapmaya çalışıyorum. Son zamanlardaki penguen olayı için etkili bir link pramidi oluşturduk ve bu yapacak olduğumuz paketteki çalışmalar ile pengueni teğet geçiriyoruz
Yapılacak çalışmaların ne işe yaradığını bu zamanda bilmeyen yoktur.
Çalışma Hakkında ;
• Yüzlerce spam almak yerine, sizlere sadece doğru backlinkleri sağlıyoruz.
• Sürekli güncellenen listelerimiz ile aktif çalışmalar sağlıyoruz.
• Haftalık olarak oluşturduğumuz bu çalışma planı ile siteleriniz hedef kelimesinde lider haline gelecek.
• Çalışmalarımız son derece profesyonel olarak yapıldığından dolayı herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.
• Geliştirilmiş bol paket seçimlerimizle 5 yıllık deneyimlerimizle PAKET İÇERİĞİ ;
Faydası ;
• Google Pagerank değerinize %100 etki sağlamaktadır.
• Doğal backlinkler sayesinde kalıcı link sağlayacaksınız.
• Hızlı index almanıza yardımcı olacaktır.
• Kelime odaklı artış sağlamaktadır.
• Sitenizin Alexa sıralamasını düşürür.
• Sitenizin Trustrank değerini artırır.
• Sitenize Dış Seo olarak etki etmesini sağlamaktadır.
• Wordpress seo ile siteniz tam ayarlı olur.
1 AYLIK DÜZEYDE RAPOR TESLİM ! İstenen Bilgiler:
Site Adresi :
Kelime : (Max. 3 kelime)
Skype Adresiniz :
MAİL : admin[@]seocalismalari.com
Özel Mesaj için WEBSİTE ADRESİMİZ İŞ BANKASI | GARANTİ BANKASI | ZİRAAT BANKASI |PAYPAL REFERANSLARIMIZDAN YORUMLAR
Bir sitem için çalıştık arkadaşla 3 sayfadaki sitem şuanda 1 sayfaya geldi çok memnun kaldım 2 sipariş daha verildi. Tavsiye ederim.
arkadaşla anlaştık çalışmamız bitti bu güne kadar r10 da çalıştığım en dürüst ve işini en iyi yapan arkadaş
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:46:22 -->-> Daha önceki mesaj 02:41:40 --
bu arada verdiğim anahtar kelimede sıralamada bile yoktum bu kadar çabuk yükseldim kaç kişiyle çalıştım bu kadar etili olmamıştı teşekkürler kardeşim.
Ben rapor alındı vb yorum yazmayacağım. Yazmayı da sevmem. Çalışma neticesinde 12 sıra kadar bir yükselme gözlemledim. Onu belirteyim belki yaptıracaklara fikir verir.
güvenilir bir arkadaş, iş verildi
calisma icin anlasildi isi ile alakali bir sahsiyet +a kalite ilgi
2.sitem için anlaşıldı raporlar bekleniyor sonucunda çook işler yapacagız burdan sonuçlarıda bildirecegim.
yabancı sitem için arkadaşla anlaşma sağlandı ve ödeme yapıldı . rapor bekleniyor
rapor alındı güzel çalışma. ellerinize sağlık
iki site için iş verilmiştir.
kendisi çok ilgili.
teşekkürler.
güzel çalışma teşekkürler.
hayırlı işler kolay gelsin kendisi ile 3 senedir tanışıklığım vardır güvenle iş yapabilirsiniz
Slm ReaL Arkadaşımızdan. paket 2 ve paket 1 aLınmıştır.
Daha öncede çalıştım her konuda güvenilir bir R10 üyesidir.
hizmet alındı anlayışlı güler yüzlü bir arkadaşımız kendisine çok teşekkür ederim zaten itraderi kendisini gösteriyor
Başlangıç için iş verildi.
arkadadaşa backlink çalışması yaptırılmıştır. sorunsuz ve istediğim şekilde
2 adet domain karşılığında backlink çalışması yaptı. Teşekkürler.
backlink çalışması yaptırıldı temiz kaliteli iş yapıyor tavsiye ederim
paket 2 ve 1'den satın aldım, umarım hayırlı olur.
İkince kez iş verildi...
Paket 2 - 50 adet 2 site için anlaşıldı..
ii çalışmalar..
2 çalışma daha verilmiştir. iyi iş yapıyor
Arkadaşla anlaştık.. Sözünün eri her konuda güvenilir birisi.. İşi Detaylı Rapor ile birlikte Teslim etmiştir.. Eline emeğine sağlık.. Rahatlıkla çalışabileceginiz birisi..
Backlink çalışması yaptırdım.Gayet güzel iş yapıyor arkadaşım.
Arkadaş ile anlaşılmıştır, İşini yapmış raporu teslim etmiştir... Teşekkürler
Paket 1 25 adet için anlaşılmıştır. Benim için de arkadaş için de faydalı olacağına inanıyorum.
çalışma başarıyla sonuçlandırılmıştır. teşekkürler 2-3 proje daha var onlarıda yaptırıcam.
Su ana kadar 20 Paket siparisi verdim isini cok iyi yapiyor. Simdiye kadar bircok kisiye bu isi yaptirdim fakat bu iste en temiz ve duzgun is yapan kisi oldugu icin butun sitelerimi artik Real e yaptiriyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hostgator
Arkadaşa ayın 1'ne kadar 3 iş daha verdim.
Arkadaşla çalıştım işinde uzman birisi.
arkadasla çalıştık güvenilir işinin eri. selametle..
Sorunsuz alışverişimiz oldu raporumu aldım.. teşekkürler
Ben de backlink çalışması yaptırdım. İlgili ve güvenilir bir arkadaş
kendisiyle çalıştım dürüst birisi
anlaşıldıı şekilde bloglar eklenmiş ve raporlar i aldım teşekkürler
2 site için anlaşıldı, işe başladı
2. alışverişimi yaptım. iyi forumlar herkese.
baclink çalışması yaptırıldı teşekkurler
Backlink çalışması yapıldı.. Sorunsuz teşekkürler
100 link için anlaşmıştık
2 haftadır indexlenmeyen sitem dün indexlendi
ve istediğim kelimede ilk 500 site içerisinde 161. sırada yer aldı
Bu şekilde yükselme devam ederse bi 100. sıraya gelirsem büyük ihtimalle en büyük paketide alacağım...
eiddaa.com olarak memnun kaldık, teşekkür ediyoruz.
Arkadaş raporu teslim etti gerçekten başarılı herkese tavsiye ederim.
kaliteli ve temiz iş çıkarttı teşekkürler real
Arkadaş ile sürekli çalışıyoruz. Temiz iş yapıyor her hafta backlink işi veriyorum kendisine söz verdiği zamanda bitiriyor raporları da gönderiyor. Şimdi de başka bir çalışma başlattık hayırlı olsun.
Arkadaşla anlaştık, iş bitimi itraderleşeceğiz.
uzuun soluk bi anlasma saglandi iyi calismalar

kalite hizmet
Baclink İçin Arkadaşla Anlaşılmıştır
Arkadaş profosyoneldir. kendisini tebrik ve takdir ediyorum.
İyi çalışmalar
1 numaralı paket alınmıştır.
paket5 için arkadaşla anlaşıldı.
arkadaşla 200 link için anlaşıldı.
uzun zamandır çalıştığım bir arkadaş itrader veya konusuna yazmadım msn den denk geldi ama çok sağlam birisi olduğunu kanaat getirdim ve para konusundada sık boğazlık yapmıyor şiddetle tavsiye ederim
Aynen benimde uzun süredir sürekli çalıştığım arkadaş.. Bugün yine iş verdim,, Tavsiye ederim..
Backlink çalışması yaptırılmıştır
iş verildi
ödeme yapıldı.
Arkadaşla sürekli çalışıyorum.Daha bugun 2 iş daha verdim arkadaş sağlam,kendisinin başarısından dolayı tebrik ederim.
Arkadaşla calişilmaya başlanıldı hayırlı olsun
backlink için anlaşma yapılmıştır..
Kendisi işi, ben de ödemesini yaptım.
Güvenilir birisidir ve işi özenerek yapıyor. Teşekkürler...
100backlink kasınca sitem hit aldı.1.5k idi 4k oldu şimdi bir daha kasartıracam pm atarsan sevinirim.Arkadaş işini güvenilir ve temiz sitelerde kasıyor.