Arkadaşlar merhaba.
Udemy üzerinden ders anlatımları yaptığım bir profilim var. Bu platformda mesajlaşma arayüzünde ciddi derecede sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Mesajlar birikincede işin içinden çıkmak güç bir hal alıyor. Bu durumu kolaylaştıracak bir bot yazdırmak istiyorum. Sistem kabaca şu şekilde olmalı;

Bir panelim olmalı. Udemy üzerinden yazılan mesaj bizim panelimize düşsün. Mesaj üzerindeki her yeni hareket ya da yeni bir mesaj cronjob yada farklı bir sistem sayesinde panelimizde güncellensin. Eğer bir kullanıcının gönderdiği mesajda girdiğimiz karşılıklı diyalog tamamlandıysa tamamla ve kapat dediğimde onu ayrı bir sekme altında toplamalıki tamamlanan mesajlar sürekli ekranımda yer işgal etmesin cevap bekleyenler gözden kaçmasın. Birde mesajlara tıpkı e-ticaretteki sipariş durumu gibi bir mesaj durumu olsun istiyorum. X editör için bekliyor, y editör için bekliyor şeklinde mesaj durumları olmalı ki her editör kendisiyle ilgili olanları tek seferde görebilsin ve ilgisiz kalmasın. udemynin bu konuyla ilgili bir api desteği varmı bilmiyorum ama bu istediklerimi yapacak bir arkadaş varsa uzun süreli bu bota yaptıracağımız eklemeler olacak geliştirmeler olacak. Uzun soluklu çalışmayı planlıyoruz.

Konuyla ilgilenenler konu altına mesajlarını bırakabilirler. Sorularınız varsa yine konu altından sorabilirsiniz arkadaşlar.