Site : site adresi özel mesaj ile verilecektir.
Site için istenen fiyat :
400>>300 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam konulmadı
Sitenin açılış tarihi: 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: bilgisayar telefon tablet ve teknoloji üzerine soru-cevap sitesi
Günlük hit sayısı: 200 civarı
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 bing, yandex )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılık 150 tl'ye özel script alındı 1 yıl önce şuan kayıtlı 10 üzeri tema var.
Hosting dahil midir:
Hosting Dahildir 6-7 ay süresi vardır. (isimtescil) domain IHS süresi yeni uzatıldı.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahildir tüm içeriği ile birlikte verilecektir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Siteyi 1 yıl önce 2 arkadaş olarak açmıştık daha sonra tek kişi olarak devam ettim evlilik, çocuk araya girince ilgilenemediğimi fark ettim satmaya karar verdim.
Sitenin scriptini 1 yıl önce 150 liraya satın aldık, site için forumlara tanıtım yazısı yazdırıldı, 2 defa PR yüksek sitelere backlink çalışması yaptırıldı, google için organik hit ve konu çalışması yaptırıldı, twitter ve facebook'da reklam çalışması yaptırıldı. Facebook'da 550 kişilik sayfada site ile birlikte verilecektir. Sitedeki konuları otomatik olarak çekip yayınlıyor.
Sitenin hit bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz. Ziyaretçi kaynağını da yine özel mesaj ile gönderebilirim. Google'de 2100 Yandex'de 3000 küsür indexlenen sayfa var.
sorular ve cevaplar özgündür alıntı cevap yoktur..
Siteyi alan arkadaşa elimden geldiğince teknik destek ve sorulara cevap konusunda yardımcı olacağım.