Arkadaslar isimtescile tam 10 Yıldır üyeyim. O kadar alış veriş yaptım. 1 kere bile ne indirim, ne de kupon gördüm taa ki bu seneye kadar. Onda da buldumbuldum.com dan 100 adet kartvizit kazandınız diyor.
"Abi ne kadar mutlu oldum anlatamam. Kartvizit ile neler yapabilirim of of."
Ne diyeyim ki.
isimtescil buna gerek duymuyor bence çünkü bir çok kişi dış firmalardan haberdar değil godaddy vs nedir bilmiyor türk olsun falan. Benim ortağım var pek anlamaz bu işlerden 3 sene önce isimtescilden bir proje için domain regledik 4-5 ay önce gel godaddy yönlendirek dedim ikna edemedim isimtescil olsun 20 TL fazla olsun diyor. Buradaki mantık ise firmanın hem yerli olması hemde godaddy gibi firmaların büyüklüklerinden haberdar olmaması hal böyle olunca giden yine isimtescil vb yerlere gidiyor bu tip firmalarda kampanya yapmıyor. Benim beklentim yurt dışı firmalardan yerli firmalardan bir beklentim hiç olmadı zaten.
Benim düşüncem şu yönde firmalar kendine her yıl bir rakam koyuyorlar mesala bu yıl 1 milyon domain satalım gibi daha sonra bu rakama ulaşmak için yılın ortasında ve sonunda kampanyalar yaparak bu sayıyı bulmaya çalışıyorlar
yada
firmalar rakip firmaların yıllık domain kayıt sayısını görüyorlar mesala godaddy 1 milyon domain kayıt ettirmiş namecheap 800 bin domain kayıt ettirmiş namechep yıl sonu godaddy totalde geçmek için kampanya yaparak 1 milyonu aşmak istiyor bu şekilde bizlere kampanya yapıyorlar gibime geliyor
Eğer ikisinden birisi ile yapılıyorsa kampanyalar haziran ayı veya kasım ayında bol bol kampanyalar görebiliriz.