Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Son yaptığım çalışmalarada kelime olabildiğince yaymaya çalışıyorum ama kafamda şu soru var. Mesala ana kelimem haber ise yan kelimeleri son haber, canlı haberler, son dakika hableri gibi çoğalatmakla son dakika haberleri oku, en son haberler gibi biraz daha uzun kelimelerle çoğalatmak arasında teknik bir fark varmıdır sizce ?
Farklılık iyidir Google'ın manuel backlink alımı yaptığınızı anlamak zorlaşır ama çok fazla da farklı yapmamak gerekli. Örneğin facebook sosyal ağ olarak ya da facebook ya da fb olarak anchor text olarak eklenir sitelere. 10 facebook 10 fb 10 sosyal ağ yazılırken 30 tane sadece arkadaşlık sitesi diye alınırsa google der bu işte bir terslik var. Kısacası ayarı iyi tutturmak lazım.

senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klavyenize sağlık faydalı olmuş, merak ettiğim bir makale idi.
Devamını bekliyoruz.

Bende backlink alımında, root domain kullanımı ve alt domain kullanımını yüzdelik olarak anlatmanızı ve anchory text lerde en az kaç kelime kullanılmalı sorularına cevap istiyorum.

Örnek xxxxxxx ana kelimesi ve kelime guruplandırma nasıl olmalı.

Ana kelimesi xxxxxxx olan bir site, 
En son xxxxxxx modelleri hakkında
ize fayda sağlayacak xxxxxxxtarzları
xxxxxxx bu gün
en son xxxxxxx
Ankarada xxxxxxx almak ve xxxxxxx şu an ki fiyatları
Yukarıda sizin sorunuza örnek bir cevap verdiğimi umuyorum ya da sorunuzu ben yanlış anlamış olabilirim. Anchor textler farklılaştırılmalı ama ana kelimeden de fazla uzaklaşılmamalı.