Öncelikle teşşekürler güzel makale olmuş.
Bende sizin verdiğiniz siteden sitemi analiz ettim alttaki resimde. Benim sitem etkilenmemiş ne yükselme ne düşüş var sizce bu durum iyimi?
http://prntscr.com/79myp3
Öncelikle son 4-5 ayda 4-5 güncelleme olduğunu varsayarsak gerileme olmaması iyi bir durum diyebilirim. Lakin sitenizin durumunu baz almak gerekir.
Bu süreçte size önerim, dengeli bir şekilde olarak sitenizi beslemenizidir.
Ben sağlıklı sonuç verdiğini düşünmüyorum bu sitenin.Belki yabancı siteler için biraz işe yarayabilir.Ama sitelerin çoğu alt kelimelerden %80 oranında hit alır bunların değerlendirmesi bariz kelimelere göre olsa gerek sadece.
Hocam bu konudaki görüşünüze katılmıyorum, SearchMetrics bu konuda tavsiye edebileceğim en iyi araçtır diyebilirim. Her ne kadar güncellenme sıklığı az olsa da kullandığım araçlar içerisinde TR için en iyi sonuçları veren araçtır.
su kalıte mı duzgın ıcerık mı ne amacla baslayan guncelleme ne zamn son bulacak acaba..
Hocam bu güncelleme hiç bir zaman son bulmaz, zaten bulmamalı. SEO uzmanlarının beklediği ve isteidği bir güncellemeydi. ( doğru yanlışı ayırt etmek açısından ) Daha da geliştirilecektir.