yektapoyraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam; şirket kurmak istesen şahıs şirketi bile olsa masrafı var.. Gidip kafa dinlesem birileri gelse gitse desen o bile para ha problem değil diyorsan "kafa dinlemek" için bir iki masa vs yok ilerde ilaca (!) vereceğin parayı buraya verirsin kafan rahat eder.. Bilmediğin sektörlere girme yazık parana.. Yani düşün kendi param değil ben acıyorum tanımadan etmeden Ama yok problem değil 50-100 harcarım kaybetsem de sorun değil diyorsan hiç akıl vs almadan kendi bildiğin işi yap.

e-ticaret desen 10 kuruş karla yapan adam var, tasarım desen corel'i bilgisayarına indiren şak bir kart bastırıp "tasarımcıyım" diyor bu sektörlerde garantili batılır. Türkiye'de az bulunan bir ürünü getirebilirsin ithalat vs ofisi bence.
kesinlikle haklısın. ama zaten hazır kurulu şirketim var evden işlerimi idare edebildiğim için ofise ihtiyacım olmuyor. e-ticarette xml ile satış zaten mantıklı değil ancak stok yapılırsa uygun fiyatlı ürünler alınırsa karlı olabilir

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:43:04 -->-> Daha önceki mesaj 09:42:22 --

katatonik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence pet sektörüne yoğunlaş hocam
aslında bulunduğum bölge pet sektörü için çok uygun ama burada pet ürünleri satanlar genellikle veteriner o yüzden onları tercih ediyorlar