cemsina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet yanlış okumadınız Herhangi bir numara yok. Hit garantili site yapıp size veriyorum.

Garanti verilen hit : günlük 300 hit. Komple google vb. yerlerden.
Not :Daha üstü de olacaktır fakat garantileyebileceğim rakam budur.
İstediklerim :
1 adet sorunsuz domain.
Sorunsuz bir hosting (yavaş olmamalı)

Not 2 :Kendi sitemden google adsense başvurusu yaptım fakat red aldım. Sanırım sitede google adsense kullanamazsınız fakat benzerini yapıp kullananlar da gördüm. Sanırım farklı sitelerden adsense onayları olduğu için kodu eklemiş.

Site açıldıktan sonra tüm işi botlar yapacaktır. Siz hiçbir şeye dokunmuyorsunuz.

2 aylık çalışma sonucu :

Site yaşına bakmayın. 2 yıldır boş duruyor. Projeleri test etmek için kullanıyorum. Bu sitenin hiti şuan 875 - 1125 arası değişiyor. Fakat dediğim gibi 300 hit garantiliyorum.

Çalışma şartları :
- Ücreti önden almıyorum. Siteye google analitics koyuyoruz. Site hiti 300 'ü geçtikten sonra 1 hafta bekliyoruz. Sabit kalır veya artarsa ücret ödemesi alıyorum.
- Site kurulumundan sonra gerekli seo ayarları yapmam için google yönetim sayfanıza girmem gerekli veya işi biliyorsanız sitemap ve robots txtleri dediğim gibi ayarlamanız gerekiyor.

Şartlar :
- Site yapıldıktan sonra kopyalanması veya çoğaltılması yasaktır.
- Test yapıldıktan sonra ve ödeme verildikten sonra geri iade yapılmaz ! (istenilirse test süresi 1 hafta daha uzatılabilir.)
- Ücret ödemesinden kaçan kişiler için şikayet konusu açılacaktır.
Ücretlendirme : site başı 100 TL

Site yönetimini kim yapacak bu surecte?

Icerik kim saglicak? ( bunun icin ek ödeme talep edebilirsin )

Ilk musterin ben olayim skype yollarmisin?