mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paravan blog tekniği konusunda "bilgi eksikliği" olması durumunda zarar görüyor çoğu arkadaş.
ve yine o arkadaşların bilgi eksikliğinde ısrar etmesi ve sağdan soldan duyma, ezbere dayalı bilgiler de ısrar ettiğini düşünürsek paylaştığınız yazının pek ilgi göreceğini sanmıyorum.

Paravan blog kullanımının nasıl olduğu konusunda yazınızı okumaya üşenen arkadaşların sadece konu içerisindeki siteyi incelemesini öneriyorum.
Sadece siteye bakın ve paravan blog konusunda fikir sahibi olun.
Bloğumu yaklaşık olarak 1 aydan fazla süredir editörlere teslim ettim. Kullanım hakkın da bir çok yanlış yapılmış. Ben de farkındayım. Yalnız hataların olduğunu söylemenize rağmen eksiklerimizi yazmış olsaydınız bilmediğimiz yerleri de öğrenmiş olurduk. Yine de teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:43:33 -->-> Daha önceki mesaj 23:41:48 --

mamifilm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paravan blogda paravan blog konusu Güzel ironi aynı zamanda paravan bloga backlink kazanmak içinde güzel yöntem tebrik ederim
Fikrinize saygım var. Yalnız backlink almak yerine ben bişeyler paylaşmak istedim. Bu blogumu da paravan olarak kullanan yanlış ellere teslim etmişim dün oturup tamı tamına 600 adet konu sildim bloğumdan.