Merhaba arkadaşlar babam yurt dışı ile sık ilişkilerde bulunan bir firmada çalışmakta. Kendisi yurt dışındaki bir görüşmesi için gittiğinde büyük bir firma tarafından bu resimdeki cüzdanlar hediye edilmiştir. Türkiye'de bu markanın tek satışcısı Zara dır ve +500 TL ' dir. Cerutti 1881 markasını aratırsanız kalitesini vs göreceksiniz amazonda +180 dolardır fiyatı. Orjinallik vs her şeyin tüm sorumluluğunu alıyorum. Ürünler sıfır ve kesinlikle kullanılmamıştır. Her şeyine kefilim. Toptancı vs değilim dediğim gibi 3 adet var. Hepside satılıktır. Satıldıktan sonra yenileri gelmeyecektir.

Cüzdan 1 : Rengi siyah ön yüzünde delikli desen var. Çok şık

Cüzdan 2 : Sade siyahtır önünde bu şekilde marka yazısı vardır. Cüzdana dokunduğunuz anda deri kalitesi zaten anlaşılıyor.

Cüzdan 3 : Cüzdan 2 modelinin kahverengisidir. Koyu güzel bir kahverengidir. ( ilgilenene foto çekilip gösterilir)

Fotoğrafları malesef dandik telefon kamerası ile çektim kalitesini tam yansıtamadı.

Not : Fotolar bana aittir. Daha önce sahibinden'e koymuştum.

İlgilenenler pm yolu ile bana ulaşabilir. Telefonla görüşmek isteyenlere tel no verilir. Alıcı ödemeli kargo ile Türkiye'nin her yerine gönderilir.

Ücret : 225 TL ( Adet ) Ufak pazarlık olur.