@GuMgUmOk Laravel framwork kullanıcılarını ikiye bölmüş durumda, frameworkler üzerine bir çok tartışma var fakat laravel kullananlar ve kullanmayanların tartışmaları çok daha sert bir hal almış nedense. Sürümler arası uyumsuzluk, tek kişinin tekelinde olması gibi bir çok tartışma var üzerinde, laravel için biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Ayrıca Symfony diğer frameworklere çeşitli alanlarda esin kaynağı olmuş gibi görünüyor.
Hangi frameworkten çok oop ve mvc yapısını az çok bilen biri Symfony ile proje geliştirmekte ne kadar zorlanır, öğrenmekten projeye zaman ayırabilir miyiz? @BHCoder dediği gibi beklenmedik hatalara yol açar, çözüm üretmede zorlanır mıyız?
@yvolkan CodeIgnitera bende gözattım içlerinde en kolayı diyebilirim, Symfony daha karmaşık geldi dediğiniz gibi console kullanımları falan var, Symfony kullananların CI ile kıyaslandığında zorlukları nelerdir? Öğrenmede öncelik vermemiz gereken yapılar hagileridir? Öğrenme işini projeden ayırıp ayrıca zaman ayırmak daha mı iyi olur? Tecrübe edenler yorumlarını esirgemesinler.
@jebias verdiğiniz adresleri inceliycem peki bunların dışında Symfony ile hazırlanıp kaynağına ulaşabileceğimiz basitte olsa scriptler var mıdır, örnekten bir aşama ileride olsa çok daha faydalı olurdu başlangıç için.