Prostavaryo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben anlayamadım sistemi. skype gibi bir şey mi?
Bulutfon sabit telefon operatörüdür. Telefon hizmetini analog değil dijital hatlar üzerinden sağlar. Diğer sabit telefonlardan farklı olarak Bulutfon'da sabit telefon hizmeti ile birlikte yönetilebilir bir sanal santral hizmeti satın alırsınız.

Bu sanal santral hizmetinde kendinize robot operatörler, dahililer, çağrı grupları oluşturursunuz. Tüm dahililer konumdan bağımsız olarak internet olan her yerde kullanılabilir. Akıllı cep telefonu yazılımları ile 3G olan her yerde dahili numaranızı kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda Bulutfon'da ses kayıt sistemi ile gelen ve giden çağrıları kayıt altına alabilir, faks gönderebilir, faks alabilirsiniz. Otomatik olarak bir ses kaydını vereceğiniz numaralara otomatik arama yaptırarak dinletebilirsiniz. API ve BFON, BFXM ile sanal santralinizi herhangi bir uygulamaya entegre edebilirsiniz. Bu entegrasyon sayesinde hayalinizdeki IVR santrali oluşturmanız mümkün. İsterseniz arayanlara kullanıcı kodu ve şifre sorar, isterseniz kredi kartından ödeme tahsil eder, isterseniz işinizle alakalı konularda herhangi bir insan gerek duymadan sizi arayanların santralde bir tuşa basarak işlem yapmasını sağlayabilirsiniz.

Bulutfon abonesi olmanın avantajları bunlarla bitmiyor, sektörün hakim operatörünün fiyatlarına göre %70'e varan oranda daha ucuza konuşursunuz. Bulutfon'da tahhüüt yoktur, bağlayıcı sözleşme yoktur, isterseniz mevcuttaki numaranızı taşırsınız, isterseniz yeni bir 0850 numara veya coğrafi anlam taşıyan 0212, 0312 gibi bir yeni numara alabilirsiniz.

alikrts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde 1 Adet Aldık.
Verdikleri Destekten Dolayı Kendilerine Teşekkür Ediyorum.
Referans olduğunuz için teşekkürler.