Öncelikle Veri Merkezi olarak düşünülse de ülkenin, devletin ve hükumetlerin bu sektöre nasıl baktığı önemli.
Ne yazık ki, Bilim Sanayi be Teknoloji Bakanlığı ülkemizde sadece Sanayi ağırlıklı olarak faaliyet göstermekte.
En başta bu bakış açıları, yasakçı zihniyetler ve diğer bazı politikalar değişmeden sektörün de gelişmesi ve rekabete dayalı bir sistem kurulup müşterinin veya ara kuruluşların hizmetten memnun kalması pek mümkün olmayacak.
Teknolojik alt yapı gerektiren her şey ülkemizde vatandaşın kazancına göre pahalı. Yani ücret/hizmet oranları gerçekten çok kötü durumda.
Bunun haricinde hizmet kalitesini arttırmanın tek yolu, piyasa şartlarının altında satış yapamayacağınıza göre, toptan yani hacim olarak daha yüksek kapasiteler ile çalışarak bir takım malzemelerin birim maliyetlerini düşürerek daha rekabetçi ve fazla kar marjı ile çalışma sağlanması gerekir diye düşünüyorum.
Ben herkesin tiyatroya gitmesi gerektiğini düşünmeyen birisi olarak amatör ruha atıf yapmış arkadaşların tam aksine daha profesyonel, soruları ve sorunları daha kısa sürede çözecek, daha fazla otomasyon daha az kişi ile muhatap olacak sistemlerin yanında istendiğinde canlı hizmet alınabilecek bir sistem oluşturulmasını da düşünüyorum.
Ne yazık ki, Türkiye insanının şu an içerisinde bulunduğu genel durum ile, kurumsal bir firmanın çok fazla kar edip ayakta durma imkanı pek yok. Yeterli derecede eğitimimiz olmadığı için genelde haddimiz olmayan çok şeyi isterken hakkımız olan şeyleri de bilmiyoruz.
Ciddi yatırım yaparak Türkiye'de başarılı olmak istiyorsanız ne yazık ki, Türk mantığı ile çalışın. Avrupa mantığı ile çalışırsanız batarsınız.
OVH ın uyguladığı sistemi Türkiye'de uygularsanız batarsınız. Sizden alış veriş yapmazlar. Ancak Türkiye sınırları dışına çıkında nedense kural abidesi oluveriyoruz.