Aslında bu "Bounced" yapısı olarak geçiyor. XenForo için yapılmış şöyle bir eklenti var
[bd] Mails. Eklenti "Mailgun", "Mandrill", "SendGrid" siterini destekleyen eklenti e-posta adreslerinin gerçekliğini kontrol ediyor. Denemedim fakat bu şekilde önüne geçilmediği taktirde belki bu eklenti iş görür.
Yinede güzel ve önemli paylaşımınız dan ötürü teşekkürler,
@EfendiBey.
Yok burada bunları paylaşma sebebimi söyledim ben. Misal mynet e-posta servisini engelleyin diyorum çünkü bir insan oradan e-posta alıyor, bir daha kullanmıyor ve o e-posta hesabı bir süre sonra siliniyor. Haliyle de sitenizde sıkıntı oluyor. Bounced emailler yüzünden spam tehlikesi devreye giriyor. Hele geçici email servislerini saymıyorum bile. Siz de çok iyi bilirsiniz ki, herkesin mutlaka bir gmail hesabı vardır. Mutlaka gizli de olsa vardır. Bir zahmet onunla kayıt olsunlar yani. Madem sitenize gönül veriyorlar müdavim oluyorlar, o halde onunla üye olsunlar. Bu kötü bir şey değil iyi bir şey

ayrıca spame düştükten sonra çok kötü olur işi gücü bırakıp onunla uğraşırsınız. İşte bunlar da bir nevi önlem tabii ki.